menu

16.1 C
Czech
Středa 1. května 2024

Společnost Gupshup získává lídra v oblasti hlasové komunikace s umělou inteligencí, firmu Knowlarity, a posiluje tak portfolio konverzačních aktivit

Sledujte nás na sítích

San Francisco 3. února 2022 (PROTEXT/BusinessWire) – Společnost Gupshup rozšiřuje svá řešení pro zasílání zpráv o přední hlasová řešení společnosti Knowlarity a upevňuje tak své vedoucí postavení v oblasti konverzačního engagementu.

Gupshup, globální lídr v oblasti konverzačního engagementu, oznámila akvizici společnosti Knowlarity Communications. Společnost Knowlarity je globálním lídrem v cloudové komunikaci, více než 6000 zákazníků v 65 zemích nabízí cloudovou telefonii, automatizaci kontaktních center, hlasové asistenty s umělou inteligencí a řešení pro analýzu řeči. Akvizicí společnost Gupshup doplňuje svou špičkovou sadu konverzačního messagingu a upevňuje pozici lídra také v oblasti hlasové a video komunikace. Společnost Knowlarity působí na trhu hlasového konverzačního engagementu, který je připraven transformovat kontaktní centra, systémy IVR a inteligentní hlasové systémy, což bude v roce 2024 představovat celkový adresný trh (TAM) v hodnotě téměř 18 miliard USD (1).

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Celou zprávu si můžete prohlédnout zde: https://www.businesswire.com/news/home/20220202005128/en/

Tržby společnosti Knowlarity vzrostly oproti předchozímu roku o 50 %, přičemž příjmy ze zahraničí, mimo Indii, stouply ve stejném období o 100 %. Společnost Knowlarity nabízí řešení s bezkonkurenční spolehlivostí a inteligencí, která umožňují podnikům lépe zapojit své zákazníky prostřednictvím hlasových a video řešení s podporou umělé inteligence a dosáhnout tak lepší návratnosti investic (ROI).

Řešení společnosti Knowlarity se používají v mnoha oblastech včetně BFSI, spotřebního zboží, IT/ITeS a zdravotnictví, a to v různých zákaznických sférách zahrnujících prodej a generování potenciálních zákazníků, zákaznický servis a podporu, automatizované hovory, průzkumy a zpětnou vazbu, logistiku a doručování a práci na dálku. Společnost má špičková partnerství se službou Google Cloud pro analýzu řeči i integrace s předními světovými systémy CRM, jako jsou Salesforce, Freshworks, Hubspot, Zoho a další. Společnost Knowlarity má největší počet zákazníků, tzv. jednorožců, na trhu hlasových služeb v Indii.

„Vzhledem k tomu, že interakce mezi firmami a spotřebiteli se stává konverzační, společnost Gupshup pracuje na tom, aby firmám umožnila více způsobů, jak poskytovat silné zážitky. Díky přidání produktů Knowlarity budou nyní podniky schopny vytvářet bezproblémové konverzační zážitky napříč kanály pro zasílání zpráv i hlasovými kanály,“ řekl Beerud Sheth, spoluzakladatel a CEO společnosti Gupshup. „Společnost Knowlarity je jasným lídrem na trhu v oblasti hlasových služeb – její komplexní produktová sada zahrnující cloudovou telefonii a automatizaci kontaktních center spolu s vynikající přitažlivostí pro zákazníky dále posílí vedoucí pozici společnosti Gupshup. Jsem nadšený, že mohu tým společnosti Knowlarity přivítat v rodině Gupshup.“

„Ve společnosti Knowlarity jsme nadšeni, že se můžeme stát součástí společnosti Gupshup, což přinese bohatší zkušenosti našim stávajícím i budoucím zákazníkům spolu s obohacením produktů a významnými možnostmi geografického rozšíření. Naše kultury zaměřené na zákazníky a inovace se dokonale shodují a vidíme, že spojením dvou skvělých týmů vzniknou významné synergie a nové produkty,“ řekl Yatish Mehrotra, generální ředitel společnosti Knowlarity.

„Potřeba podniků udržovat efektivní komunikaci se svými zákazníky je klíčem k budování pevnějších a dlouhodobých vztahů bez ohledu na odvětví, fázi nebo trhy. Pandemie tuto potřebu jen zvýraznila – a zvýšila poptávku po jednotných a bezproblémových komunikačních řešeních, která firmám umožňují komunikovat se zákazníky napříč všemi kanály. Spojení společností Gupshup a Knowlarity vytváří jedinečnou nabídku produktů pro zákazníky napříč geografickými oblastmi a upevňuje vedoucí postavení, kterého obě firmy dosáhly v oblasti konverzačního engagementu a cloudové komunikace. Společnost Sequoia India, která společnosti Knowlarity věřila již v počátcích, je z tohoto sektoru nadšená i nadále. Jsme z tohoto milníku nadšeni a těšíme se na trvalé partnerství,“ řekl Sandeep Kher, ředitel Sequoia Capital India a jihovýchodní Asie.

„Naše investice a dlouholetá cesta se společností Knowlarity nás nadále utvrzují v přesvědčení, že Indie produkuje prvotřídní SaaS (Software as a Service) podniky. Gupshup a Knowlarity se k sobě přirozeně hodí. Rádi bychom pogratulovali týmům společností Gupshup a Knowlarity a popřáli jim vše nejlepší při vytváření silného partnerství v nadcházejících letech,“ řekl Subeer Monga, partner společnosti Mayfield India.

„Zákazníci chtějí mít možnost komunikovat s podniky prostřednictvím textových, hlasových a dalších kanálů. Společnost Knowlarity je průkopníkem podnikové telefonie na rozvíjejících se trzích. Gupshup je lídrem na trhu v oblasti zasílání zpráv. Akvizice společnosti Knowlarity společností Gupshup vytváří největšího a nejpokročilejšího lídra v oblasti komunikace rychle rostoucích ekonomikách rozvíjejících se trhů,“uvedl Ambarish Gupta, spoluzakladatel společnosti Knowlarity.

S oceněním na 1,4 miliardy dolarů se společnost Gupshup v roce 2021 stala jednorožcem a získala 340 milionů dolarů od společností Tiger Global, Fidelity Management a Research Co. LLC a dalších významných globálních investorů. Tato akvizice je pro společnosti Gupshup druhou za poslední čtyři měsíce, po akvizici Dotgo, přední světové platformy služeb RCS (Rich Communications Services).

Očekává se, že transakce bude uzavřena do konce února 2022, budou-li splněny obvyklé podmínky. Jako jediný finanční poradce společnosti Knowlarity působila při této transakci společnost DC Advisory.

O společnosti Gupshup

Řešení společnosti Gupshup umožňuje lepší oslovení zákazníků prostřednictvím konverzačního engagementu. Gupshup je přední platformou konverzačního engagementu, měsíčně zajišťuje více než 6 miliard zpráv. Tisíce velkých i malých firem na rozvíjejících se trzích používají Gupshup k vytváření konverzací v oblasti marketingu, prodeje a zákaznické podpory. Gupshup poskytuje jednotné rozhraní API pro zasílání zpráv pro více než 30 kanálů, hlasová řešení pro umělou inteligenci, bohatou sadu nástrojů pro budování konverzačních zkušeností, více než 500 integrací s předními systémy CRM, elektronického obchodu a automatizace marketingu a síť partnerství na rozvíjejících se trzích s aplikacemi pro zasílání zpráv, s výrobci zařízení, dodavateli internetových služeb a mobilními operátory. Díky společnosti Gupshup se konverzace staly nedílnou součástí úspěšné spolupráce se zákazníky. www.gupshup.io

O společnosti Knowlarity

Společnost Knowlarity umožňuje automatizovanou komunikaci tím, že operátorům dává možnost pracovat on-line prostřednictvím cloudu. Knowlarity umožňuje podnikům pracovat na efektivní komunikační síti prostřednictvím cloudových řešení, jako je Click to call, maskování čísel, víceúrovňový systém IVR, WhatsApp Business API, Toll-free no, Embeddable Video Platform, a řešení pro umělou inteligenci, jako je Speech Analytics & VoiceBot/ChatBot a další. Společnost Knowlarity umí posílit vaše týmy pomocí řešení pro virtuální práci a zajistit tak, že obchodní operace nebudou ovlivněny tím, že zaměstnancům umožníte práci odkudkoliv. Společnost Knowlarity založili Ambarish Gupta a Pallav Pandey. https://www.knowlarity.com.

1 Gartner Forecast Analysis . Kontaktní centra po celém světě, leden 2021

Zobrazit zdrojovou verzi na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220202005128/en/

Kontakty

Tisk

Richard Laermer

RLM PR | [email protected] | (212) 741-5106 x 216

Zdroj: Gupshup

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Vybrali jsme pro vás

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Miliony lidí v Asií demonstrovaly na Svátek práce, v Istanbulu 210 zadržených

Miliony lidí napříč Asií se zúčastnily prvomájových manifestací za lepší pracovní podmínky. V Soulu tisíce lidí zpívaly a provolávaly slogany kritizující konzervativní vládu prezidenta Jun Sok-jola, protestovalo se rovněž na zhruba deseti dalších místech napříč Jižní Koreou, píše agentura Reuters. Úřady v Turecku opět zakázaly protesty na náměstí Taksim, největším v Istanbulu, což nezisková organizace Amnesty International označila za nezákonnou kriminalizaci pokojného protestu. Zadrženo tam bylo více než 200 lidí, informovala agentura AFP.

Ukrajina čelí intenzivní bitvě v Avdijivce: Bližší pohled na probíhající konflikt

Uprostřed probíhajícího konfliktu v ukrajinské Avdijivce analyzují situaci optimisté i pesimisté, aby si utvořili svůj pohled na věc. Klíčové poznatky nabízejí vhled do ruského postupu, ukrajinských strategií a dopadů na místě. S tím, jak se bitva zintenzivňuje, se do popředí dostávají obavy o ztráty vojáků a zásoby munice.

Slovenský parlament schválil novelu o nevládních organizacích podporovaných ze zahraničí

Slovenský parlament nedávno schválil první čtení novely, která požaduje, aby nevládní organizace financované ze zahraničí měly toto označení v jejich názvu. Tato kontroverzní legislativa vyvolala diskuse o demokracii a právním státě. Návrh zákona je vnímán jako pokus o omezení prostoru pro nevládní organizace a jejich kriminalizaci. Amnesty International ho označila za útok na občanskou společnost.

Na varšavskou synagogu neznámý pachatel hodil tři zápalné lahve

Neznámý útočník v noci na dnešek hodil tři zápalné lahve na synagogu v centru Varšavy. Případ vyšetřuje policie v polském hlavním městě. Incident odsoudil například polský prezident Andrzej Duda. Útok se stal dnes kolem 01:00 SELČ a vrchní polský rabín, americký rodák Michael Schudrich, agentuře AP řekl, že na synagoze "jsou díky obrovském štěstí nebo zázraku" jen minimální škody. Na jedné ze stěn je černá skvrna. Nikomu se nic nestalo.

Vše, co musíte vědět o Eurovizi 2024: Termíny, hlasování, favoriti

Letošní ročník Eurovize, největší hudební soutěže na světě, se bude konat ve Švédsku druhý květnový týden za účasti 37 zemí. Malmö v průběhu akce očekává zhruba 100 000 návštěvníků z 89 zemí. Kdo patří mezi favority? A jak si stojí Česko?

Při ruském vzdušném útoku zahynuli v Oděse tři lidé, uvedl oblastní činitel

Tři lidé zahynuli a další tři utrpěli zranění při ruském vzdušném útoku na jihoukrajinské město Oděsa. Na platformě Telegram to v noci na dnešek uvedl šéf správy Oděské oblasti Oleh Kiper, podle kterého jsou škody na civilní infrastruktuře. Invazní armáda na přístavní město zaútočila třemi balistickými raketami Iskander-M, oznámil mluvčí letectva Ilja Jevlaš. Dopoledne Rusko zaútočilo na několika místech v Charkovské oblasti, o život přišli dva lidé, šest dalších je zraněných.

DOPORUČUJEME

Fialo, STAČILO!, znělo Ostravou

Ostrava 1. května 2024 (PROTEXT) - Jediná relevantní opoziční koalice STAČILO! zahájila ostrou část kampaně pro volby do Evropského parlamentu v Ostravě.Na mítinku se...

Do evropských voleb zbývá 37 dní

Evropský parlament zahájil 30. dubna finální fázi své předvolební kampaně. Hlavní sdělení zní: Neberte demokracii jako samozřejmost, využijte svůj hlas v evropských volbách. To...

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Miliony lidí v Asií demonstrovaly na Svátek práce, v Istanbulu 210 zadržených

Miliony lidí napříč Asií se zúčastnily prvomájových manifestací za lepší pracovní podmínky. V Soulu tisíce lidí zpívaly a provolávaly slogany kritizující konzervativní vládu prezidenta Jun Sok-jola, protestovalo se rovněž na zhruba deseti dalších místech napříč Jižní Koreou, píše agentura Reuters. Úřady v Turecku opět zakázaly protesty na náměstí Taksim, největším v Istanbulu, což nezisková organizace Amnesty International označila za nezákonnou kriminalizaci pokojného protestu. Zadrženo tam bylo více než 200 lidí, informovala agentura AFP.

Ukrajina čelí intenzivní bitvě v Avdijivce: Bližší pohled na probíhající konflikt

Uprostřed probíhajícího konfliktu v ukrajinské Avdijivce analyzují situaci optimisté i pesimisté, aby si utvořili svůj pohled na věc. Klíčové poznatky nabízejí vhled do ruského postupu, ukrajinských strategií a dopadů na místě. S tím, jak se bitva zintenzivňuje, se do popředí dostávají obavy o ztráty vojáků a zásoby munice.

Slovenský parlament schválil novelu o nevládních organizacích podporovaných ze zahraničí

Slovenský parlament nedávno schválil první čtení novely, která požaduje, aby nevládní organizace financované ze zahraničí měly toto označení v jejich názvu. Tato kontroverzní legislativa vyvolala diskuse o demokracii a právním státě. Návrh zákona je vnímán jako pokus o omezení prostoru pro nevládní organizace a jejich kriminalizaci. Amnesty International ho označila za útok na občanskou společnost.

Na varšavskou synagogu neznámý pachatel hodil tři zápalné lahve

Neznámý útočník v noci na dnešek hodil tři zápalné lahve na synagogu v centru Varšavy. Případ vyšetřuje policie v polském hlavním městě. Incident odsoudil například polský prezident Andrzej Duda. Útok se stal dnes kolem 01:00 SELČ a vrchní polský rabín, americký rodák Michael Schudrich, agentuře AP řekl, že na synagoze "jsou díky obrovském štěstí nebo zázraku" jen minimální škody. Na jedné ze stěn je černá skvrna. Nikomu se nic nestalo.

Vše, co musíte vědět o Eurovizi 2024: Termíny, hlasování, favoriti

Letošní ročník Eurovize, největší hudební soutěže na světě, se bude konat ve Švédsku druhý květnový týden za účasti 37 zemí. Malmö v průběhu akce očekává zhruba 100 000 návštěvníků z 89 zemí. Kdo patří mezi favority? A jak si stojí Česko?

Při ruském vzdušném útoku zahynuli v Oděse tři lidé, uvedl oblastní činitel

Tři lidé zahynuli a další tři utrpěli zranění při ruském vzdušném útoku na jihoukrajinské město Oděsa. Na platformě Telegram to v noci na dnešek uvedl šéf správy Oděské oblasti Oleh Kiper, podle kterého jsou škody na civilní infrastruktuře. Invazní armáda na přístavní město zaútočila třemi balistickými raketami Iskander-M, oznámil mluvčí letectva Ilja Jevlaš. Dopoledne Rusko zaútočilo na několika místech v Charkovské oblasti, o život přišli dva lidé, šest dalších je zraněných.

Policie při úterní demonstraci v Gruzii zadržela 63 lidí, šest policistů je zraněných

Policie v Gruzii při úterních protestech v centru hlavního města u sídla parlamentu zadržela 63 lidí a šest policistů bylo zraněno, řekl dnes ministr vnitra Aleksandre Darachvelidze. Lidé v zemi ucházející se o vstup do Evropské unie demonstrovali proti kontroverznímu zákonu o zahraničním vlivu, o němž poslanci jednali ve druhém čtení.

Amazonu pomohly zvýšit zisky investice do AI

Dobré zprávy z technologického trhu pokračují. Po optimálních finančních výsledcích společností Meta a Spotify oznámil nárůst zisků i americký internetový obchod Amazon. Připsal to umělé inteligenci (AI) a prodeji reklamy.

Nadešel čas na dohodu o příměří, řekl v Izraeli americký šéf diplomacie

Spojené státy jsou odhodlány co nejrychleji dosáhnout příměří mezi Izraelem a palestinským hnutím Hamás. Podle agentury AP to dnes na úvod jednání s izraelskými představiteli prohlásil v Tel Avivu americký ministr zahraničí Antony Blinken. Úřady ovládané Hamásem dnes oznámily, že v Pásmu Gazy od začátku války loni v říjnu přišlo o život nejméně 34.568 Palestinců, z toho 33 za poslední den.