menu

14.1 C
Czech
Sobota 4. května 2024

Cher (77) prozradila, proč chodí s mladšími muži a proč kdysi odmítla Elvise Presleyho

Americká popová ikona Cher se svěřila se svými preferencemi ohledně randění a prozradila, co ji přitahuje na mladších mužích. Během rozhovoru v pořadu Jennifer Hudson umělkyně také hovořila o své plachosti mimo pódium a o tom, jak ovlivňuje její milostný život.

Ruský útok poškodil hotel v Mykolajivu, obě strany hlásí mrtvé a raněné

Ruský dronový útok v noci na dnešek těžce poškodil hotel v jihoukrajinském městě Mykolajivu, oznámil na sociální síti šéf správy stejnojmenné oblasti Vitalij Kim. Rekreační objekt začal hořet, zprávy o zraněných či obětech nyní nejsou. Ruské ostřelování a nálety na Ukrajinci ovládanou část Chersonské oblasti na jihovýchodě země si podle úřadů vyžádaly tři zraněné.

Oral-B® přináší na veletrhu Mobile World Congress 2022 novou realitu v péči o ústní dutinu, s přelomovým integrovaným zařízením s umělou inteligencí

Sledujte nás na sítích

Barcelona (Španělsko) 28. února 2022 (PROTEXT/BusinessWire) – Umělá inteligence proniká téměř do všech oblastí života, a tak je logické, že i naše rutinní péče o ústní dutinu dostane inteligentní vylepšení. Dnes na veletrhu Mobile World Congress v Barceloně představuje společnost Oral-B®, celosvětově první značka doporučovaná zubními lékaři a lídr v oblasti oscilačně-rotačních elektrických zubních kartáčků, svou nejnovější technologickou inovaci: Oral-B iO™ 10 se systémem iOSense™.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Celou zprávu si můžete prohlédnout zde: https://www.businesswire.com/news/home/20220227005001/en/

Nový iO10 s iOSense, nejnovější přírůstek do revoluční řady iO, má díky personalizovanému zážitku přinést dosud nevídanou revoluci ve způsobu čištění zubů.

Je doplněn chytrým zařízením iOSense, které nabízí navádění pomocí umělé inteligence v reálném čase a personalizovaný zážitek z čištění, jenž zajistí zdravější dásně a zuby.

Benjamin Binot, senior viceprezident společnosti P&G Europe Oral Care, říká: „Tato novinka představuje novou éru čištění zubů, která je více než jen elektrický zubní kartáček – je spojením průlomové technologie, žádoucího designu a úžasného výkonu. iO 10 s iOSense je nejnovějším produktem našeho příslibu budovat digitální ekosystém zdraví, který díky pokročilým technologiím, dostupným řešením a účinnějším vzdělávacím nástrojům přináší lepší péči o ústní dutinu a lepší zdraví pro všechny.“

„Naše klinické testy ukazují, že Oral-B® iO zajišťuje hlubší čištění zubů a dásní ve srovnání s manuálním zubním kartáčkem, nyní však personalizovaný zážitek z čištění zubů s iOSense způsobí revoluci v celém našem vztahu ke zdraví ústní dutiny,“ říká Maike Siemons, vedoucí výzkumu a vývoje v oblasti ústní hygieny v Evropě.

Umělá inteligence:

Nový přístroj iOSense je vybaven umělou inteligencí, která intuitivně řídí čištění zubů a poskytuje personalizovaný zážitek z čištění zubů jako žádný jiný. Řekne vám…

Kdy si čistit zuby: Zařízení iOSense je vybaveno časovačem pro optimální dobu čištění zubů a wi-fi hodinami.

Kde si čistit zuby: díky intuitivním kontrolkám iOSense nikdy nevynecháte žádné místo.

Jak si čistit zuby: aplikace Oral-B® sleduje vaše cíle a poskytuje personalizovanou zpětnou vazbu po každém čištění zubů.

Součástí zařízení iOSense je také magnetická nabíječka, která kartáček nabije přibližně za 3 hodiny. Pro využití na cestách je výrobek dodáván s cestovním nabíjecím pouzdrem Power2Go, takže kartáček můžete nabíjet, kdykoli se vám to hodí.

Inteligentní výkon:

Revoluční mikrovibrační technologie Oral-B® iO odstraňuje o 100 % více plaku než manuální kartáček, takže máte doma pocit profesionální čistoty, zlepšuje zdraví ústní dutiny a přispívá k lepšímu celkovému zdraví organismu. Nejde však jen o to, co iO umí, ale také o to, jak se při něm cítíte. Používání iO10 je skutečně smyslový zážitek, který promění čištění zubů z něčeho, co dělat musíte, v něco, co dělat chcete.

V klinických testech Oral-B® iO předvedl hlubší čištění zubů a dásní, a to uživatelům umožňuje snadno a efektivně udržovat zdraví ústní dutiny. Oproti manuálním zubním kartáčkům uživatelé Oral-B iO zjistili:

• odstranění šestkrát více plaku podél linie dásní

• o 100 % zdravější dásně za jediný týden

• bělejší zuby díky revoluční technologii iO™ za jediný týden

Šestiměsíční klinická studie:

• 96 % pacientů používajících Oral-B® iO se posunulo od nezdravých dásní ke zdravým, což znamená, že čím déle budete iO používat, tím lépe na tom budete.

• Při používání Oral-B® iO mají uživatelé 14,5× vyšší šanci posunout se od nezdravých dásní ke zdravým ve srovnání s běžným manuálním zubním kartáčkem.

• Oral-B® iO odstraňuje o 62 % více plaku než Sonicare DiamondClean SMART podél linie dásní a o 26 % více plaku na těžko přístupných místech.

Oral-B® iO 10 Design:

• Přichází ve dvou nových designech inspirovaných galaktickým světem: kosmicky černém a hvězdně bílém.

• Interaktivní barevný displej umožňuje snadnou orientaci ve funkcích kartáčku včetně uvítacích pozdravů, jazykových nastavení a výběru režimu čištění, včetně citlivého, hloubkového a bělicího.

• Inteligentní snímač tlaku navádí uživatele k použití optimálního čisticího tlaku. Senzor upozorňuje na nadměrný tlak červeným světlem, zeleně signalizuje, když uživatelé používají optimální čisticí tlak. Maximalizuje tak účinnost ikonické kulaté hlavice kartáčku Oral-B® iO, inspirované nástroji zubních lékařů.

• Aplikace Oral-B® poskytuje personalizovanou zpětnou vazbu po každém čištění zubů. Umožňuje snadnou orientaci ve funkcích kartáčku a jednoduché nastavení systému čištění zubů. Dává také možnost uzpůsobit praxi čištění zubů nastavením osobních cílů, které odpovídají individuálním potřebám.

• Aplikace Oral-B® také poskytuje 3D grafiku a technologie AI Brushing umí rozpoznat všechna místa v ústech a uživatele navést ke 100% vyčištění oblasti.

• Vizuální časovač poskytuje uživatelům personalizované pokyny, jak dosáhnout dosud nejlepšího čištění. Časovač sleduje délku každého čištění zubů, takže uživatelé vědí, kdy si čistili zuby po dobu dvou minut, jak doporučují zubní lékaři. Ikony smajlíků na displeji uživatelům ukáží, zda dosáhli svého cíle.

Demokratizace Oral-B® iO: představení Oral-B iO4 a iO5

Na veletrhu MWC 2022 představuje Oral-B® také cenově dostupné alternativy iO™ řady 4 a 5, které jsou rovněž vybaveny inovativní technologií iO™, což znamená, že vynikající zážitek z čištění zubů je dostupný pro všechny bez ohledu na jejich rozpočet.

• Přichází v řadě nových barev: bílá, matná černá a růžová nebo levandulová.

• Využívá umělou inteligenci.

• Má intuitivní inteligentní tlakový senzor, který vás vede v reálném čase.

• Má zubaři inspirovanou kulatou kartáčovou hlavu s unikátními mikrovibrujícími štětinami.

• Dodává se s chytrými režimy, takže si můžete čištění přizpůsobit.

Zdravé návyky pro lidi i planetu

Společnost Oral-B letos na veletrhu MWC 2022 zdůrazní svůj závazek podporovat i ty nejmenší každodenní návyky, jako je používání elektrického zubního kartáčku, a vytvářet tak pozitivní dopad na zdraví celého těla, celé rodiny a celé planety. Zdravé návyky pro životní prostředí znamenají svět, kde každý respektuje naši planetu a její přírodní zdroje tím, že:

• při čištění zubů vypne vodovodní kohoutek

• recykluje obaly a výrobky

• odpojí nabíječku zubního kartáčku, když ji nepoužívá

O společnosti Oral-B

Společnost Oral-B® existuje proto, aby pomáhala lidem čistit si zuby jako profesionál. Společnost Oral-B® byla založena v roce 1950 kalifornským parodontologem, který vynalezl inovativní zubní kartáček, aby svým pacientům pomohl dosáhnout zdravějších zubů a dásní v domácím prostředí. Společnost Oral-B® zůstává i nadále věrná jeho poslání a dnes je celosvětovým lídrem na trhu s kartáčky v hodnotě více než 5 miliard dolarů. Tato značka, která je součástí společnosti Procter & Gamble, vyrábí elektrické zubní kartáčky a zubní pasty pro dospělé i děti, ústní irigátory a mezizubní pomůcky.

O společnosti Procter & Gamble

Společnost P&G slouží spotřebitelům po celém světě s jedním z nejsilnějších portfolií důvěryhodných, kvalitních a vedoucích značek, mezi něž patří Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Febreze®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks® a Whisper®. Společnost P&G působí přibližně v 70 zemích světa. Nejnovější zprávy a informace o společnosti P&G a jejích značkách naleznete na adrese http://www.pg.com.

Další informace naleznete na adrese: www.oralb.com

Zobrazit zdrojovou verzi na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220227005001/en/

Kontakt:

PR kontakt:

Esten Peirce

[email protected]

Zdroj: Oral-B

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Vybrali jsme pro vás

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Kateřina Siniaková porazila Američanku Kruegerovou a postoupila ve španělském turnaji

Česká tenistka Kateřina Siniaková (27) se vrátila na antukové kurty s triumfem nad Američankou Ashlyn Krueger (19) na turnaji WTA 125k v Lleidě. Po dvousetovém obratu vyhrála 2:6, 6:2, 6:1 a postoupila mezi čtveřici nejlepších.

Austin potvrdil nasazení Rusů na letecké základně v Nigeru, kde sídlí americká armáda

Bylo potvrzeno, že na letecké základně 101 v nigerském Niamey byly vedle amerických jednotek rozmístěny i ruské bezpečnostní síly. Nasazení, které trvá již několik týdnů, vyvolalo obavy z geopolitických důsledků v regionu.

Jak se z Ryana Goslinga stal opatrný otec: Přístup k výběru rolí výrazně ovlivňují jeho dvě dcery

Přístup Ryana Goslinga k jeho umělecké kariéře se změnil poté, co se stal otcem. Nyní proto podle svých slov upřednostňuje role, které jsou v souladu s rodinným životem. Ztvárnění temných postav se tak Gosling vyhýbá, prozradil v nedávném rozhovoru.

Turecko zastavilo veškerý obchod s Izraelem kvůli jeho počínání v Gaze

Turecko zastavilo veškerý obchod s Izraelem kvůli válce v Pásmu Gazy. Agentuře Bloomberg to sdělili dva nejmenovaní turečtí představitelé obeznámení se situací. Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan patří mezi nejhlasitější odpůrce izraelské invaze.

Pošlete rakety Patriot, naléhají po ruských útocích ukrajinští energetici

Oleh, šéf technického oddělení ukrajinské elektrárny, která se opakovaně stala terčem ruského útoku, má jasnou odpověď na otázku, co těžce zkoušený ukrajinský energetický sektor nejvíce potřebuje: "Patrioty." Ukrajinští energetici se snaží opravovat škody způsobené zesilujícími ruskými vzdušnými útoky, jejichž účelem je zdemolovat ukrajinskou energetickou infrastrukturu, podkopat ekonomiku a podlomit morálku společnosti. Obávají se, že nezvládnou zemi připravit na zimu, pokud spojenci Kyjevu nedodají systémy protivzdušné obrany, jako jsou americké Patrioty, které by pomohly překazit snahy Rusů napáchat další škody na beztak poničených elektrárnách, napsala agentura AP.

Záplavy na jihu Brazílie mají 29 obětí, voda ohrožuje přehrady

Rozsáhlé záplavy, které v těchto dnech sužují jih Brazílie, mají nejméně 29 obětí. Dalších 60 lidí se pohřešuje. Informovaly o tom místní úřady. Guvernér státu Rio Grande du Sul Eduardo Leite řekl, že počet obětí dále poroste. Podle brazilských médií se protrhla jedna z přetížených přehrad a u dalších čtyřech kolaps hrozí.

DOPORUČUJEME

Rozbor pitné vody ze studny

Hradec Králové 3. května 2024 (PROTEXT) - Voda ve studních obsahuje velmi často rizikové látky a bakterie, které mohou přinášet zdravotní rizika. Legislativa, pro...

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Kateřina Siniaková porazila Američanku Kruegerovou a postoupila ve španělském turnaji

Česká tenistka Kateřina Siniaková (27) se vrátila na antukové kurty s triumfem nad Američankou Ashlyn Krueger (19) na turnaji WTA 125k v Lleidě. Po dvousetovém obratu vyhrála 2:6, 6:2, 6:1 a postoupila mezi čtveřici nejlepších.

Austin potvrdil nasazení Rusů na letecké základně v Nigeru, kde sídlí americká armáda

Bylo potvrzeno, že na letecké základně 101 v nigerském Niamey byly vedle amerických jednotek rozmístěny i ruské bezpečnostní síly. Nasazení, které trvá již několik týdnů, vyvolalo obavy z geopolitických důsledků v regionu.

Jak se z Ryana Goslinga stal opatrný otec: Přístup k výběru rolí výrazně ovlivňují jeho dvě dcery

Přístup Ryana Goslinga k jeho umělecké kariéře se změnil poté, co se stal otcem. Nyní proto podle svých slov upřednostňuje role, které jsou v souladu s rodinným životem. Ztvárnění temných postav se tak Gosling vyhýbá, prozradil v nedávném rozhovoru.

Turecko zastavilo veškerý obchod s Izraelem kvůli jeho počínání v Gaze

Turecko zastavilo veškerý obchod s Izraelem kvůli válce v Pásmu Gazy. Agentuře Bloomberg to sdělili dva nejmenovaní turečtí představitelé obeznámení se situací. Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan patří mezi nejhlasitější odpůrce izraelské invaze.

Pošlete rakety Patriot, naléhají po ruských útocích ukrajinští energetici

Oleh, šéf technického oddělení ukrajinské elektrárny, která se opakovaně stala terčem ruského útoku, má jasnou odpověď na otázku, co těžce zkoušený ukrajinský energetický sektor nejvíce potřebuje: "Patrioty." Ukrajinští energetici se snaží opravovat škody způsobené zesilujícími ruskými vzdušnými útoky, jejichž účelem je zdemolovat ukrajinskou energetickou infrastrukturu, podkopat ekonomiku a podlomit morálku společnosti. Obávají se, že nezvládnou zemi připravit na zimu, pokud spojenci Kyjevu nedodají systémy protivzdušné obrany, jako jsou americké Patrioty, které by pomohly překazit snahy Rusů napáchat další škody na beztak poničených elektrárnách, napsala agentura AP.

Záplavy na jihu Brazílie mají 29 obětí, voda ohrožuje přehrady

Rozsáhlé záplavy, které v těchto dnech sužují jih Brazílie, mají nejméně 29 obětí. Dalších 60 lidí se pohřešuje. Informovaly o tom místní úřady. Guvernér státu Rio Grande du Sul Eduardo Leite řekl, že počet obětí dále poroste. Podle brazilských médií se protrhla jedna z přetížených přehrad a u dalších čtyřech kolaps hrozí.

Biden odsoudil násilné demonstrace za Palestinu a jakékoli formy nenávisti

Americký prezident Joe Biden směrem k demonstrantům za Palestince vzkázal, že každý ve Spojených státech má právo na pokojný protest, ale zároveň je třeba dodržovat zákony. Zdůraznil také, že v USA není místo pro rasismus, antisemitismus nebo islamofobii.

Britští labouristé vyhráli doplňovací volby, bodují i v těch lokálních

Britští opoziční labouristé zvítězili ve čtvrtečních doplňovacích parlamentních volbách ve volebním obvodu Blackpool South, kde sebrali parlamentní křeslo vládnoucím konzervativcům. Výrazně lépe než vládní strana si levice vede i v průběžném sčítání místních voleb, které jsou považovány za poslední velký test voličských nálad před letošními parlamentními volbami.

Vedení Sciences Po nevyhovělo požadavku propalestinských studentů

Vedení francouzské prestižní univerzity Sciences Po nevyhoví požadavku části studentů vytvořit pracovní skupinu, která by prověřila vztahy s izraelskými univerzitami. Dnes to podle agentury AFP prohlásil prozatímní správce školy Jean Bassères. V reakci na to některé studentské organizace vyzvaly studenty, aby obnovili protesty, které pozastavili minulý týden. Škola kvůli tomu v pátek neotevře své hlavní budovy v Paříži. Někteří studenti jsou odhodlaní zahájit hladovku.