menu

15 C
Czech
Sobota 4. května 2024

Britští labouristé vyhráli doplňovací volby, bodují i v těch lokálních

Britští opoziční labouristé zvítězili ve čtvrtečních doplňovacích parlamentních volbách ve volebním obvodu Blackpool South, kde sebrali parlamentní křeslo vládnoucím konzervativcům. Výrazně lépe než vládní strana si levice vede i v průběžném sčítání místních voleb, které jsou považovány za poslední velký test voličských nálad před letošními parlamentními volbami.

Společnost S'Young International hostila exkluzivní kosmetické fórum, které nabídlo pohled na čínský trh s kosmetikou v post-covidové éře

Sledujte nás na sítích

Šanghaj (Čína) 24. března 2023 (PROTEXT/PRNewswire) – Společnost S'Young International („S'Young", „Společnost"), tvůrce modelu spolupráce CP (China Partner), digitální otevřené platformy pro globální kosmetické značky, která umožňuje navázat kontakt s čínským trhem, uspořádala 17. března v kongresovém centru Palazzo Gnudi v italské Bologni exkluzivní kosmetické fórum, na kterém se připojila k zástupcům společnosti Tmall Global, provozovateli největšího čínského přeshraničního online tržiště, a společnosti Pier Augé, výrobci inovativních kosmetických produktů pro citlivou pleť, aby diskutovali o realitě čínského trhu s kosmetikou v postpandemické éře. Generální ředitel a spoluzakladatel společnosti S'Young International Marshall Chen se na akci podělil o své postřehy a doporučení, která pomáhají globálním kosmetickým značkám zvládnout výzvy a získat výhody na neustále se měnícím čínském trhu.

S tím, jak Čína zmírnila preventivní protipandemická opatření, vykazuje čínský trh s kosmetikou větší růstový potenciál. Z údajů vyplývá, že spotřeba kosmetiky na obyvatele v Číně má ještě pětkrát větší prostor ke zvýšení. Marshall ale také varoval, že navzdory mnoha příležitostem, které čínský trh s kosmetikou nabízí, se na něm vyskytují i překážky. Jeho příspěvek se zaměřil právě na problematické aspekty čínského trhu a uvedl v rámci něj tři základní doporučení, která by měla značkám pomoci vyhnout se možným nástrahám:

• NEPODCEŇUJTE KONKURENCI.

• NEMÍCHEJTE RŮZNÉ SPOTŘEBITELE.

• NEKOPÍRUJTE PŘEDCHOZÍ ÚSPĚCHY.

Současný čínský kosmetický trh lze rozdělit do tří kategorií: Čínské domácí značky, známé mezinárodní značky a prémiové úzce zaměřené mezinárodní značky. Konkurence mezi prvními dvěma kategoriemi je silná, zatímco značky, které se zaměřují na specifické segmenty trhu, často vstupují na trh, aby se vyhnuly intenzivní konkurenci. Aby společnosti mohly vstoupit do těchto specifických segmentů trhu, musí se zaměřit na budování image své značky pro cílenější publikum. Struktura měst v Číně sahá od měst první úrovně až po města osmé úrovně a je ovlivněna různými nákupními zvyklostmi a marketingovými podmínkami. Pro efektivní růst značky je důležité rozlišovat marketingové strategie podle úrovně města. V porovnání se zahraničními trhy má čínský kosmetický průmysl vyšší podíl elektronického obchodu a je velmi závislý na sociálních médiích a marketingu prostřednictvím krátkých videí. Je také důležité věnovat pozornost rozdílům v požadavcích na krásu u asijských etnik, což vyžaduje odlišení od zámořských tržních strategií.

Jak tedy mohou značky v současných podmínkách čínského trhu s kosmetikou přežít a dosáhnout dlouhodobého úspěchu na tak komplikovaném trhu se slibnými vyhlídkami a různými výzvami? Marshall na tuto otázku odpověděl třemi zásadními doporučeními:

• ZAČNĚTE TÍM, CO ZÁKAZNÍCI CHTĚJÍ.

• VĚNUJTE ÚSILÍ BRANDINGU.

• BUDUJTE ZNAČKU, JAKO BYSTE VYCHOVÁVALI DÍTĚ.

„Vzhledem ke složitosti trhu s kosmetikou v Číně musí značky nejen identifikovat explicitní potřeby zákazníků, ale také jejich základní přání, aby mohly nabízet inovativní produkty, které uspokojí jejich individuální požadavky. Například tradiční podkladový krém nebo výrobek pro bělení pleti může splnit pouze základní potřeby čínských zákazníků, zatímco výrobky, jako jsou pitné doplňky španělské kosmetické značky pro bělení pleti a podkladový krém s DNA milánské módy, mohou poskytnout další výhody, které uspokojí jejich hlubší požadavky,“ řekl Marshall.

Zdůraznil také význam budování značky v současném scénáři a zdůraznil, že kosmetické značky musí prozkoumat své silné stránky, historické kořeny a kulturní identitu. To má zásadní význam pro vytvoření výrazné a přitažlivé image, která zaujme zákazníky a odliší vás od konkurentů na silně konkurenčním čínském kosmetickém trhu. Kromě toho je pro komplexní budování úspěšné značky nezbytné integrovat vývoj produktů, marketingové strategie, efektivní provoz a řízení logistiky pro přeshraniční i domácí prodej online i offline.

Kristina Hui, vedoucí oddělení kosmetiky pro Velkou Británii a severské země ve společnosti Tmall Global, na akci popsala rychlý digitální vývoj čínského maloobchodu v posledních letech. Poukázala také na to, že změny, které přinesla pandemie, přiměly platformu hledat nová řešení, jak se spojit se zákazníky a navázat s nimi kontakt.

Generální ředitel společnosti Pier Augé Charles Dupont se podělil o důležitost výběru správného partnera pro Čínu, který může globálním značkám pomoci dosáhnout dlouhodobě udržitelného růstu. V roce 2022 uzavřely společnosti Pier Augé a S’Young strategickou spolupráci. V rámci modelu spolupráce CP, který využívá odborných znalostí společnosti S’Young na čínském trhu, zaznamenal prodej vlajkového produktu Douce Aura společnosti Pier Augé meziroční nárůst o neuvěřitelných 259 %. Obliba značky Pier Augé mezi čínskými zákazníky díky tomu prudce vzrostla a její prodeje se během 12 měsíců zčtyřnásobily.

„Jako iniciátor modelu spolupráce CP spolupracuje společnost S’Young s více než třiceti mezinárodními značkami, kterým poskytuje odborné znalosti trhu a základní nástroje k překonání problémů a dosažení udržitelného růstu v Číně. Naše komplexní řešení zahrnují positioning značky, jedinečné komunikační strategie, marketing, maloobchodní prodej a řízení dodavatelského řetězce a společně s našimi partnery pracujeme na vyjasnění jejich hlavních cílů a vypracování akčních plánů pro každou fázi vývoje, což jim umožňuje vytvářet hrdinské produkty a nabízet robustní omnichannel možnosti. Abychom toho dosáhli, navazujeme s našimi partnery hlubokou spolupráci, která jim zaručí úspěch jejich značky v Číně, je to tedy podobné jako výchova dítěte,“ řekl Marshall.

O společnosti S’Young International

Společnost S’Young International, průkopník modelu spolupráce CP, je digitálně řízená otevřená platforma, která umožňuje globálním kosmetickým značkám přístup a napojení na čínský trh tím, že poskytuje kompletní řešení, která se zaměřují na jejich všestranný, vícekanálový a celoživotní rozvoj. Společnost S’Young International nyní spolupracuje s více než 30 kosmetickými značkami po celém světě.

Fotografie – https://mma.prnewswire.com/media/2039858


/Roundtable_discussion__held_at_S_YOUNG_Exclusive_Cosmetics_Forum.jpg

KONTAKT: [email protected]

Vybrali jsme pro vás

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Kateřina Siniaková porazila Američanku Kruegerovou a postoupila ve španělském turnaji

Česká tenistka Kateřina Siniaková (27) se vrátila na antukové kurty s triumfem nad Američankou Ashlyn Krueger (19) na turnaji WTA 125k v Lleidě. Po dvousetovém obratu vyhrála 2:6, 6:2, 6:1 a postoupila mezi čtveřici nejlepších.

Austin potvrdil nasazení Rusů na letecké základně v Nigeru, kde sídlí americká armáda

Bylo potvrzeno, že na letecké základně 101 v nigerském Niamey byly vedle amerických jednotek rozmístěny i ruské bezpečnostní síly. Nasazení, které trvá již několik týdnů, vyvolalo obavy z geopolitických důsledků v regionu.

Jak se z Ryana Goslinga stal opatrný otec: Přístup k výběru rolí výrazně ovlivňují jeho dvě dcery

Přístup Ryana Goslinga k jeho umělecké kariéře se změnil poté, co se stal otcem. Nyní proto podle svých slov upřednostňuje role, které jsou v souladu s rodinným životem. Ztvárnění temných postav se tak Gosling vyhýbá, prozradil v nedávném rozhovoru.

Turecko zastavilo veškerý obchod s Izraelem kvůli jeho počínání v Gaze

Turecko zastavilo veškerý obchod s Izraelem kvůli válce v Pásmu Gazy. Agentuře Bloomberg to sdělili dva nejmenovaní turečtí představitelé obeznámení se situací. Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan patří mezi nejhlasitější odpůrce izraelské invaze.

Pošlete rakety Patriot, naléhají po ruských útocích ukrajinští energetici

Oleh, šéf technického oddělení ukrajinské elektrárny, která se opakovaně stala terčem ruského útoku, má jasnou odpověď na otázku, co těžce zkoušený ukrajinský energetický sektor nejvíce potřebuje: "Patrioty." Ukrajinští energetici se snaží opravovat škody způsobené zesilujícími ruskými vzdušnými útoky, jejichž účelem je zdemolovat ukrajinskou energetickou infrastrukturu, podkopat ekonomiku a podlomit morálku společnosti. Obávají se, že nezvládnou zemi připravit na zimu, pokud spojenci Kyjevu nedodají systémy protivzdušné obrany, jako jsou americké Patrioty, které by pomohly překazit snahy Rusů napáchat další škody na beztak poničených elektrárnách, napsala agentura AP.

Záplavy na jihu Brazílie mají 29 obětí, voda ohrožuje přehrady

Rozsáhlé záplavy, které v těchto dnech sužují jih Brazílie, mají nejméně 29 obětí. Dalších 60 lidí se pohřešuje. Informovaly o tom místní úřady. Guvernér státu Rio Grande du Sul Eduardo Leite řekl, že počet obětí dále poroste. Podle brazilských médií se protrhla jedna z přetížených přehrad a u dalších čtyřech kolaps hrozí.

DOPORUČUJEME

Rozbor pitné vody ze studny

Hradec Králové 3. května 2024 (PROTEXT) - Voda ve studních obsahuje velmi často rizikové látky a bakterie, které mohou přinášet zdravotní rizika. Legislativa, pro...

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Kateřina Siniaková porazila Američanku Kruegerovou a postoupila ve španělském turnaji

Česká tenistka Kateřina Siniaková (27) se vrátila na antukové kurty s triumfem nad Američankou Ashlyn Krueger (19) na turnaji WTA 125k v Lleidě. Po dvousetovém obratu vyhrála 2:6, 6:2, 6:1 a postoupila mezi čtveřici nejlepších.

Austin potvrdil nasazení Rusů na letecké základně v Nigeru, kde sídlí americká armáda

Bylo potvrzeno, že na letecké základně 101 v nigerském Niamey byly vedle amerických jednotek rozmístěny i ruské bezpečnostní síly. Nasazení, které trvá již několik týdnů, vyvolalo obavy z geopolitických důsledků v regionu.

Jak se z Ryana Goslinga stal opatrný otec: Přístup k výběru rolí výrazně ovlivňují jeho dvě dcery

Přístup Ryana Goslinga k jeho umělecké kariéře se změnil poté, co se stal otcem. Nyní proto podle svých slov upřednostňuje role, které jsou v souladu s rodinným životem. Ztvárnění temných postav se tak Gosling vyhýbá, prozradil v nedávném rozhovoru.

Turecko zastavilo veškerý obchod s Izraelem kvůli jeho počínání v Gaze

Turecko zastavilo veškerý obchod s Izraelem kvůli válce v Pásmu Gazy. Agentuře Bloomberg to sdělili dva nejmenovaní turečtí představitelé obeznámení se situací. Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan patří mezi nejhlasitější odpůrce izraelské invaze.

Pošlete rakety Patriot, naléhají po ruských útocích ukrajinští energetici

Oleh, šéf technického oddělení ukrajinské elektrárny, která se opakovaně stala terčem ruského útoku, má jasnou odpověď na otázku, co těžce zkoušený ukrajinský energetický sektor nejvíce potřebuje: "Patrioty." Ukrajinští energetici se snaží opravovat škody způsobené zesilujícími ruskými vzdušnými útoky, jejichž účelem je zdemolovat ukrajinskou energetickou infrastrukturu, podkopat ekonomiku a podlomit morálku společnosti. Obávají se, že nezvládnou zemi připravit na zimu, pokud spojenci Kyjevu nedodají systémy protivzdušné obrany, jako jsou americké Patrioty, které by pomohly překazit snahy Rusů napáchat další škody na beztak poničených elektrárnách, napsala agentura AP.

Záplavy na jihu Brazílie mají 29 obětí, voda ohrožuje přehrady

Rozsáhlé záplavy, které v těchto dnech sužují jih Brazílie, mají nejméně 29 obětí. Dalších 60 lidí se pohřešuje. Informovaly o tom místní úřady. Guvernér státu Rio Grande du Sul Eduardo Leite řekl, že počet obětí dále poroste. Podle brazilských médií se protrhla jedna z přetížených přehrad a u dalších čtyřech kolaps hrozí.

Biden odsoudil násilné demonstrace za Palestinu a jakékoli formy nenávisti

Americký prezident Joe Biden směrem k demonstrantům za Palestince vzkázal, že každý ve Spojených státech má právo na pokojný protest, ale zároveň je třeba dodržovat zákony. Zdůraznil také, že v USA není místo pro rasismus, antisemitismus nebo islamofobii.

Britští labouristé vyhráli doplňovací volby, bodují i v těch lokálních

Britští opoziční labouristé zvítězili ve čtvrtečních doplňovacích parlamentních volbách ve volebním obvodu Blackpool South, kde sebrali parlamentní křeslo vládnoucím konzervativcům. Výrazně lépe než vládní strana si levice vede i v průběžném sčítání místních voleb, které jsou považovány za poslední velký test voličských nálad před letošními parlamentními volbami.

Vedení Sciences Po nevyhovělo požadavku propalestinských studentů

Vedení francouzské prestižní univerzity Sciences Po nevyhoví požadavku části studentů vytvořit pracovní skupinu, která by prověřila vztahy s izraelskými univerzitami. Dnes to podle agentury AFP prohlásil prozatímní správce školy Jean Bassères. V reakci na to některé studentské organizace vyzvaly studenty, aby obnovili protesty, které pozastavili minulý týden. Škola kvůli tomu v pátek neotevře své hlavní budovy v Paříži. Někteří studenti jsou odhodlaní zahájit hladovku.