menu

11.7 C
Czech
Pátek 3. května 2024

V areálu pařížské univerzity se setkaly propalestinské a proizraelské skupiny

Jednu z budov univerzity Sciences Po v noci na dnešek zablokovala skupina propalestinských studentů, čímž na prestižní pařížské škole pokračovaly protesty připomínající současné manifestace proti Izraeli na řadě kampusů ve Spojených státech. Podle agentury AFP odpoledne napětí zesílilo, když na místo dorazily desítky proizraelských demonstrantů. Vedení školy zavedlo distanční výuku.

Ruský útok poškodil hotel v Mykolajivu, obě strany hlásí mrtvé a raněné

Ruský dronový útok v noci na dnešek těžce poškodil hotel v jihoukrajinském městě Mykolajivu, oznámil na sociální síti šéf správy stejnojmenné oblasti Vitalij Kim. Rekreační objekt začal hořet, zprávy o zraněných či obětech nyní nejsou. Ruské ostřelování a nálety na Ukrajinci ovládanou část Chersonské oblasti na jihovýchodě země si podle úřadů vyžádaly tři zraněné.

Společnost Lay's u příležitosti blížícího se vyvrcholení turnaje Ligy mistrů UEFA představuje pro svou značku novou platformu "No Lay's, No Game", na které spolupracuje s ikonou světového fotbalu Thierry Henrym

Sledujte nás na sítích

New York (USA) 22. února 2023 (PROTEXT/PRNewswire) – Henry novou filozofii této značky uvádí prostřednictvím videa "Thierry Visits" (Thierry na návštěvě), ve kterém ve společnosti překvapených barcelonských fotbalových fanoušků ukazuje, jak nemyslitelnou součástí fotbalového zážitku značka Lay's je!

Sledovat fotbal s přáteli je příjemné, ale sledovat fotbal s přáteli a chipsy značky Lay’s je ještě lepší. U příležitosti blížícího se zahájení vrcholné fáze turnaje Ligy mistrů UEFA 2022-2023 (UCL) dnes společnost Lay’s zavedla světovou fotbalovou ikonu Thierryho Henryho k přímo za těmi nejvášnivějšími fotbalovými fanoušky v Barceloně, aby tak představila svou novu platformu „No Lay’s No Game“ (Bez Lay’s to není fotbal) – kampaň, která fanoušky překvapí, potvrdí, že sledování fotbalu je bez chipsů Lay’s jednoduše nepředstavitelné.

„No Lay’s, No Game“ je platforma, která skládá poctu téměř desetiletému partnerství mezi nejoblíbenější značkou chipsů na světě a Ligou mistrů UEFA. Není totiž nic lepšího, než sledovat fotbalový zápas na stadionech, doma nebo s přáteli, a podělit se u toho s nimi o sáček chipsů Lay’s. Skuteční fotbaloví fanoušci si uvědomují, že napínavé zápasy vyžadují dokonalé divácké zážitky. Každá sekunda, střela nebo chuťovka může mít vliv na výsledek celého utkání. V situacích, kdy je toho v sázce tolik, se kampaň „No Lay’s, No Game“ snaží zajistit, aby si fotbaloví fanoušci po celém světě uvědomovali, že chipsy Lay’s jsou pro sledování fotbalu naprosto zásadní a že dále zvyšují zábavu a vzrušení a dodávají lahodnou chuť každé z bezpočtu nečekaných a vypjatých okamžiků, které nám tento sport po celé roky přináší. Sledovat fotbal bez chipsů Lay’s je zkrátka nemyslitelné. No Lay’s, No Game.

Viceprezidentka společnosti PepsiCo pro marketing globálních potravinářských značek Ciara Dilleyová o platformě „No Lay’s, No Game“ uvedla: „Jako oficiální partner Ligy mistrů UEFA v oblasti pochutin chápeme, že nezanedbatelnou součást fotbalové kultury tvoří kamarádství, které vzniká sdílením zážitků s přáteli, a tím nejočekávanějším účastníkem každého takového setkání je vždy dokonalá pochoutka… bramborové chipsy Lay’s. Naše chipsy jsou již léta nedílnou součástí zážitků ze sledování fotbalu a podporují vášeň a nadšení fanoušků pro tuto krásnou hru. Bez Lay’s to jednoduše není fotbal. Jsme velice hrdí na to, že se nám podařilo spojit síly s legendou jako Thierry Henry, který pomáhá fotbalovým fanouškům po celém světě navazovat přátelství, a to v zastoupení jediné pochutiny, díky které je zážitek z utkání skutečně kompletní. Sledovat fotbal bez chipsů Lay’s je zkrátka nemyslitelné.“

Jak moc nemyslitelné? V rámci kampaně „No Lay’s, No Game“ navázala značka spolupráci s vítězem Mistrovství světa ve fotbale ve Francii z roku 1998, dvojnásobným vítězem Premier League, trojnásobným vítězem FA Cupu a vítězem Ligy mistrů UEFA z roku 2009 Thierry Henrym. Má tak stoprocentní jistotu, že fanoušci budou na zápasy se svými chipsy Lay’s dokonale připraveni.

V tomto videu s názvem, „Thierry Visits“ (Thierry na návštěvě) zahajuje Henry kampaň „No Lay’s, No Game“ velice příznačně. Legendární hráč týmů Arsenal a FC Barcelona překvapil svou návštěvou barcelonské fanoušky přímo u nich doma, aby zjistil, zda jsou na zápasy připraveni a zda mají dostatečnou zásobu chipsů Lay’s. Pokud tomu tak bylo, pustil se s nimi špičkový útočník do sledování zápasu, ale pokud chipsy Lay’s neměli, pokračoval ve své cestě za fanoušky, kteří byli na zahájení zápasu připraveni lépe.

„Měl jsem tu čest zahrát si po celém světě a před zraky milionů úžasných fanoušků zvedat nad hlavu celou řadu vítězných trofejí,“ prohlásil Thierry Henry. „Nic z toho je ale nepřipravilo na zcela nečekanou situaci, kdy jsem u nich zaklepal a zeptal se jich, zda mají doma chipsy Lay’s, protože bych s nimi rád sledoval zápas. A možnost tuhle akci realizovat právě v Barceloně, kde mám tolik fanoušků z našeho šampionátu UEFA v roce 2009, tomu dodalo na výjimečnosti. Spolupráce se společností Lay’s při zahájení kampaně „No Lay’s, No Game“ se jednoznačně zaměřuje na navázání kontaktu s fanoušky a komunitami, které jsou této úžasné hře tak oddané. Šance realizovat celou akci nejen s Lay’s, ale také se svými fanoušky, kteří pro mě tolik znamenají, byla opravdu skvělá. Doufám, že jsem fotbalovým fanouškům pomohl zajímavě zprostředkovat skutečnost, že sledovat velký zápas bez chipsů Lay’s je naprosto nemyslitelné. Takže buďte připraveni… nikdy nevíte, kdo se může objevit příště!“

Zapojení společnosti Lay’s do fotbalového sportu ovšem přesahuje rámec sledování fotbalu a natáčení překvapivých videí u fanoušků doma. Program Lay’s RePlay značky Lay’s pomáhá komunitám bez dostatečného zázemí zpřístupňovat hru, kterou tak milují. V rámci tohoto oceňovaného programu se prázdné sáčky od chipsů po celém světě proměňují ve fotbalová hřiště. Od vybudování prvního hřiště Lay’s RePlay v roce 2021 nabídla tato iniciativa více než 5000 hodin programů, které pozitivně ovlivnily téměř 50.000 členů komunit.

Ještě letos společnost Lay’s po celém světě otevře několik nových hřišť, aby mladým fotbalistům, kteří budou mít možnost snít o tom, že se jednou zúčastní Ligy mistrů UEFA, umožnila lepší začlenění, fotbal jim zpřístupnila a přinesla jim spoustu radosti. Díky společnosti Lay’s proběhne větší množství fotbalových utkání, dojde k navázání ještě více přátelství a vzniknou silnější komunity pro ty, kteří si to nejvíce zaslouží.

Po zbytek turnaje Ligy mistrů UEFA mužů a žen 2022-2023 se fanoušci mohou těšit na další vzrušující a nečekané chvíle s platformou „No Lay’s, No Game“, včetně dalších překvapení za účasti fotbalových superhvězd, poutavého digitálního obsahu, zpřístupnění dalších fotbalových hřišť po celém světě, akcí v obchodech a na speciálních obalech, a také jedné speciální reklamy s těmi nejlepšími z nejlepších. Nikdy nevíte, kdo se vás může zeptat, jestli máte chipsy Lay’s!

Nezapomeňte sledovat účet Lay’s Football na Instagramu, kde budete informováni o všech partnerských akcích UEFA Champions League a UEFA Women’s Champions League a dalších novinkách v kampani „No Lay’s, No Game“. Další informace o turnaji najdete na stránkách UEFA.com.

O společnosti Lay’s

Lay’s je jednou ze značek, které tvoří společnost Frito-Lay North America, potravinářskou divizi společnosti PepsiCo, Inc. (Nasdaq: PEP) s hodnotou 19 miliard dolarů, která sídlí ve městě Purchase ve státě New York. Více informací o společnosti Frito-Lay najdete na firemních webových stránkách http://www.fritolay.com/ a na Twitteru na účtu http://www.twitter.com/fritolay. Více informací o společnosti Lay’s najdete na adrese www.facebook.com/lays nebo na Twitteru na účtu www.twitter.com/lays. Společnost Lay’s můžete sledovat také na Instagramu na adrese http://instagram.com/lays.

O společnosti PepsiCo

Výrobky společnosti PepsiCo si každý den vychutnává více než miliarda spotřebitelů ve více než 200 zemích a regionech po celém světě. Díky doplňkovému portfoliu nápojů a předpřipravených potravin, které zahrnuje značky Lay’s, Doritos, Cheetos, Gatorade, Pepsi-Cola, Mountain Dew, Quaker a SodaStream, dosáhla v roce 2021 čistých tržeb ve výši více než 79 miliard dolarů. Nabídka společnosti PepsiCo zahrnuje širokou škálu lahodných potravin a nápojů, včetně řady kultovních značek, z nichž každá generuje odhadovaný roční maloobchodní prodej ve výši více než 1 miliardy dolarů.

Společnost PepsiCo se řídí vizí „Být globálním lídrem v oblasti nápojů a trvanlivých potravin díky vítězství s PepsiCo Positive (pep+)“. Koncept pep+ představuje komplexní strategickou transformaci, která nám pomáhá fungovat s ohledem na omezení naší planety a inspirovat k realizaci pozitivních změn pro planetu samotnou i pro její obyvatele, čímž do centra vytváření hodnot a růstu společnosti staví udržitelnost a lidské zdroje. Další informace najdete na adrese www.pepsico.com a na Twitter, Instagram, Facebook a LinkedIn účtech @PepsiCo.

Foto –
https://mma.prnewswire.com/media/2006353/NLNG_Thierry_Image_In_Home.jpg

KONTAKT: Paul Bromley, globální komunikace pro značky, PepsiCo, [email protected]; Julie Nunesová, Ketchum pro PepsiCo, [email protected]

Vybrali jsme pro vás

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Vedení Sciences Po nevyhovělo požadavku propalestinských studentů

Vedení francouzské prestižní univerzity Sciences Po nevyhoví požadavku části studentů vytvořit pracovní skupinu, která by prověřila vztahy s izraelskými univerzitami. Dnes to podle agentury AFP prohlásil prozatímní správce školy Jean Bassères. V reakci na to některé studentské organizace vyzvaly studenty, aby obnovili protesty, které pozastavili minulý týden. Škola kvůli tomu v pátek neotevře své hlavní budovy v Paříži. Někteří studenti jsou odhodlaní zahájit hladovku.

Bern potvrdil, že zatím nepozval Rusko na červnový mírový summit o Ukrajině

Švýcarská vláda dnes potvrdila, že zatím nepozvala Rusko na mírový summit o Ukrajině, který se v této alpské zemi uskuteční v červnu. Zároveň uvedla, že Rusko musí být součástí mírového procesu. Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj na sociální síti X napsal, že na summit byly pozvány země, které se staví za principy Charty OSN a mezinárodního práva. Podle agentury DPA Švýcarsko oficiálně pozvalo více než 160 delegací.

Turecký internetový prodejce Trendyol vstupuje na český trh prostřednictvím influencer marketingu

Turecký internetový obchod Trendyol, který je součástí čínské Alibaby, postupně vstupuje na český trh prostřednictvím spolupráce s influencery. Spoléhá především na marketing prostřednictvím sociálních sítí, jako je Instagram, čímž se odlišuje od konkurenčních tržišť. Trendyol se zaměřuje především na oděvy a kromě České republiky plánuje expandovat do Maďarska, Rumunska a Řecka.

Policie začala vyklízet propalestinský tábor na univerzitě v Los Angeles

Část areálu Kalifornské univerzity v Los Angeles (UCLA) v noci na dnešek připomínala bojovou zónu, když zde policie po několikahodinové konfrontaci začala odstraňovat barikády kolem propalestinského tábora a zatýkat demonstranty. Jde o nejnovější z desítek policejních zásahů proti studentským protestům v USA spojeným s válkou v Pásmu Gazy. Vedení školy tábor zakázalo poté, co jej v noci na středu napadli proizraelští demonstranti.

Cher (77) prozradila, proč chodí s mladšími muži a proč kdysi odmítla Elvise Presleyho

Americká popová ikona Cher se svěřila se svými preferencemi ohledně randění a prozradila, co ji přitahuje na mladších mužích. Během rozhovoru v pořadu Jennifer Hudson umělkyně také hovořila o své plachosti mimo pódium a o tom, jak ovlivňuje její milostný život.

EU poskytne Libanonu finanční pomoc v hodnotě jedné miliardy eur

Evropská unie poskytne Libanonu finanční pomoc v hodnotě jedné miliardy eur (25,2 miliardy Kč), oznámila dnes v Bejrútu šéfka Evropské komise Ursula von der Leyenová. Peníze mají směřovat do několika oblastí, podpořit místní zdravotnictví, vzdělávací systém, ekonomiku, ale i bezpečnostní složky, zejména jejich boj s nelegální migrací.

DOPORUČUJEME

Otevřený dopis UNODARu předsedovi Ústavního soudu JUDr. Baxovi

Praha 2. května 2024 (PROTEXT) - Porušování základních práv Ústavním soudemVážený pane předsedo Ústavního soudu České republiky,obracím se na Vás s přímočarou upřímností jako...

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Vedení Sciences Po nevyhovělo požadavku propalestinských studentů

Vedení francouzské prestižní univerzity Sciences Po nevyhoví požadavku části studentů vytvořit pracovní skupinu, která by prověřila vztahy s izraelskými univerzitami. Dnes to podle agentury AFP prohlásil prozatímní správce školy Jean Bassères. V reakci na to některé studentské organizace vyzvaly studenty, aby obnovili protesty, které pozastavili minulý týden. Škola kvůli tomu v pátek neotevře své hlavní budovy v Paříži. Někteří studenti jsou odhodlaní zahájit hladovku.

Žádná změna klimatu, ale jev El Niño způsobil vysychání Panamského průplavu

Vysychání Panamského průplavu minulý rok vedlo k omezení lodní dopravy a poznamenalo tak světový obchod. Nikoli klimatická změna, ale meteorologický jev El Niňo způsobil nedostatek srážek v oblasti, určili klimatičtí vědci na základě své analýzy.

Bern potvrdil, že zatím nepozval Rusko na červnový mírový summit o Ukrajině

Švýcarská vláda dnes potvrdila, že zatím nepozvala Rusko na mírový summit o Ukrajině, který se v této alpské zemi uskuteční v červnu. Zároveň uvedla, že Rusko musí být součástí mírového procesu. Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj na sociální síti X napsal, že na summit byly pozvány země, které se staví za principy Charty OSN a mezinárodního práva. Podle agentury DPA Švýcarsko oficiálně pozvalo více než 160 delegací.

Turecký internetový prodejce Trendyol vstupuje na český trh prostřednictvím influencer marketingu

Turecký internetový obchod Trendyol, který je součástí čínské Alibaby, postupně vstupuje na český trh prostřednictvím spolupráce s influencery. Spoléhá především na marketing prostřednictvím sociálních sítí, jako je Instagram, čímž se odlišuje od konkurenčních tržišť. Trendyol se zaměřuje především na oděvy a kromě České republiky plánuje expandovat do Maďarska, Rumunska a Řecka.

Policie začala vyklízet propalestinský tábor na univerzitě v Los Angeles

Část areálu Kalifornské univerzity v Los Angeles (UCLA) v noci na dnešek připomínala bojovou zónu, když zde policie po několikahodinové konfrontaci začala odstraňovat barikády kolem propalestinského tábora a zatýkat demonstranty. Jde o nejnovější z desítek policejních zásahů proti studentským protestům v USA spojeným s válkou v Pásmu Gazy. Vedení školy tábor zakázalo poté, co jej v noci na středu napadli proizraelští demonstranti.

Cher (77) prozradila, proč chodí s mladšími muži a proč kdysi odmítla Elvise Presleyho

Americká popová ikona Cher se svěřila se svými preferencemi ohledně randění a prozradila, co ji přitahuje na mladších mužích. Během rozhovoru v pořadu Jennifer Hudson umělkyně také hovořila o své plachosti mimo pódium a o tom, jak ovlivňuje její milostný život.

EU poskytne Libanonu finanční pomoc v hodnotě jedné miliardy eur

Evropská unie poskytne Libanonu finanční pomoc v hodnotě jedné miliardy eur (25,2 miliardy Kč), oznámila dnes v Bejrútu šéfka Evropské komise Ursula von der Leyenová. Peníze mají směřovat do několika oblastí, podpořit místní zdravotnictví, vzdělávací systém, ekonomiku, ale i bezpečnostní složky, zejména jejich boj s nelegální migrací.

Fed ponechal sazby beze změny, nemá důvěru v pokles inflace

Federální rezervní systém (Fed) ponechal podle očekávání úrokové sazby na stejné úrovni. Americká centrální banka se sice přiklání ke snižování sazeb, její šéf Jerome Powell nicméně uvedl, že to bude trvat déle, než se původně čekalo. Americká inflace je totiž pořád příliš vysoká.

Ruské oblasti hlásí nálety ukrajinských dronů na energetickou infrastrukturu

Útok ukrajinských dronů v noci na dnešek poškodil energetickou infrastrukturu v západoruské Orlovské oblasti, uvedl na telegramu tamní gubernátor Andrej Klyčkov. O úderu bezpilotních letounů z Ukrajiny, která se od února 2022 brání rozsáhlé ruské invazi, na energetické zařízení dnes informoval i šéf nedaleké Smolenské oblasti Vasilij Anochin. Kyjev jejich prohlášení nekomentoval. Ruské ministerstvo obrany podle serveru Meduza ohlásilo likvidaci 12 dronů nad ruskými regiony, o některých oblastech se nezmiňuje.