Jedna z nejlepších věcí na cestování je ochutnávání místní kuchyně. Ať už je to paella ve Španělsku, arancini na Sicílii anebo halušky na Slovensku v horách. Slyšeli jste ale už o pokrmu zvaném stifado? Jedná se o jedno z nejlepších řeckých jídel - dušené hovězí s cibulkou na víně.
Tato žampionová polévka s Jihočeskou nivou Premium chutná jako z francouzské restaurace. Vyšperkovaná do posledního detailu, kterým je právě prémiový modrý sýr.
Tato žampionová polévka s Jihočeskou nivou Premium chutná jako z francouzské restaurace. Vyšperkovaná do posledního detailu, kterým je právě prémiový modrý sýr.
Rusko je trvalou hrozbou pro celou Evropu, prohlásila dnes v Evropském parlamentu (EP) předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyen. Zároveň vyzvala k další podpoře Ukrajiny a k urychlení její integrace do Evropské unie v zájmu dosažení spravedlivého a trvalého míru. Tomu by podle šéfky EK napomohlo i ukončení dovozu ruských fosilních paliv do EU, jak EK navrhla o den dříve. V rozpravě převažovaly hlasy na podporu Ukrajiny, která čelí čtvrtým rokem ruské agresi. Zazněly návrhy na využití zmrazených ruských aktiv, ale i výčitky, že EU zavírá oči před válkou, kterou vede Izrael v Pásmu Gazy, či tvrzení, že dosažení spravedlivého míru na Ukrajině je iluzí.
Kdo by si nerad dopřál jemné a nadýchané palačinky! Pravděpodobně všichni se už alespoň jednou pustili do jejich přípravy, ale selhaly na plné čáře. Udělat opravdu chutné palačinky je totiž pořádná výzva. Díky jedné tajné ingredienci by se vám to ale podle odborníka mělo povést.
Jedna z nejlepších věcí na cestování je ochutnávání místní kuchyně. Ať už je to paella ve Španělsku, arancini na Sicílii anebo halušky na Slovensku v horách. Slyšeli jste ale už o pokrmu zvaném stifado? Jedná se o jedno z nejlepších řeckých jídel - dušené hovězí s cibulkou na víně.
Kdo by si nerad dopřál jemné a nadýchané palačinky! Pravděpodobně všichni se už alespoň jednou pustili do jejich přípravy, ale selhaly na plné čáře. Udělat opravdu chutné palačinky je totiž pořádná výzva. Díky jedné tajné ingredienci by se vám to ale podle odborníka mělo povést.
Existuje důvod, proč se jedná o jeden z našich nejoblíbenějších receptů všech dob. Rajčatovo-bazalková krémová omáčka s parmezánem je v kombinaci s touto rybou neuvěřitelná. Pomůžeme vám připravit nezapomenutelnou večeři pro vaši rodinu, nebo přátele.
Existuje důvod, proč se jedná o jeden z našich nejoblíbenějších receptů všech dob. Rajčatovo-bazalková krémová omáčka s parmezánem je v kombinaci s touto rybou neuvěřitelná. Pomůžeme vám připravit nezapomenutelnou večeři pro vaši rodinu, nebo přátele.