Více
    3.6 C
    Czech
    Neděle 27. listopadu 2022

    Recepty

    Jedno z nejlepších řeckých jídel – dušené hovězí s cibulkou na víně

    Jedna z nejlepších věcí na cestování je ochutnávání místní kuchyně. Ať už je to paella ve Španělsku, arancini na Sicílii anebo halušky na Slovensku v horách. Slyšeli jste ale už o pokrmu zvaném stifado? Jedná se o jedno z nejlepších řeckých jídel - dušené hovězí s cibulkou na víně.

    Kuře po myslivecku s polentovými hranolky

    Ingredience: Počet porcí: 4 Kuřecí stehna720 gExtra panenský olivový olej BIO60 mlCibule kostka - mražená60 gČesnek16 gKrájená rajčata v tomatové šťávě400 gVoda320 mlDrůbeží vývar8 gBílé víno suché280 mlBobkový list1,6 gRozmarýn6 gHladkolistá petržel20 gOlivy černé160 gPolenta160 gVoda680 mlPečicí papír0,4 ks Postup: Troubu předehřejte na...

    Vynikající zákusek: Borůvkový pohárek

    Nevíme jak vy, ale my pamatujeme doby, kdy pro nás nebylo větší dobroty než borůvky nebo jahody s cukrem. Prostě dětství. Od té doby se...

    Jeden z našich nejoblíbenějších receptů všech dob: Losos po toskánsku

    Existuje důvod, proč se jedná o jeden z našich nejoblíbenějších receptů všech dob. Rajčatovo-bazalková krémová omáčka s parmezánem je v kombinaci s touto rybou neuvěřitelná. Pomůžeme vám připravit nezapomenutelnou večeři pro vaši rodinu, nebo přátele.

    Super trik, díky kterému uděláte ty nejlepší palačinky. Stačí k tomu jediná ingredience

    Kdo by si nerad dopřál jemné a nadýchané palačinky! Pravděpodobně všichni se už alespoň jednou pustili do jejich přípravy, ale selhaly na plné čáře. Udělat opravdu chutné palačinky je totiž pořádná výzva. Díky jedné tajné ingredienci by se vám to ale podle odborníka mělo povést.

    Jedno z nejlepších řeckých jídel – dušené hovězí s cibulkou na víně

    Jedna z nejlepších věcí na cestování je ochutnávání místní kuchyně. Ať už je to paella ve Španělsku, arancini na Sicílii anebo halušky na Slovensku v horách. Slyšeli jste ale už o pokrmu zvaném stifado? Jedná se o jedno z nejlepších řeckých jídel - dušené hovězí s cibulkou na víně.

    Kuře po myslivecku s polentovými hranolky

    Ingredience: Počet porcí: 4 Kuřecí stehna720 gExtra panenský olivový olej BIO60 mlCibule kostka - mražená60 gČesnek16 gKrájená rajčata v tomatové šťávě400 gVoda320 mlDrůbeží vývar8 gBílé víno suché280 mlBobkový list1,6 gRozmarýn6 gHladkolistá petržel20 gOlivy černé160 gPolenta160 gVoda680 mlPečicí papír0,4 ks Postup: Troubu předehřejte na...

    Vynikající zákusek: Borůvkový pohárek

    Nevíme jak vy, ale my pamatujeme doby, kdy pro nás nebylo větší dobroty než borůvky nebo jahody s cukrem. Prostě dětství. Od té doby se...

    Jeden z našich nejoblíbenějších receptů všech dob: Losos po toskánsku

    Existuje důvod, proč se jedná o jeden z našich nejoblíbenějších receptů všech dob. Rajčatovo-bazalková krémová omáčka s parmezánem je v kombinaci s touto rybou neuvěřitelná. Pomůžeme vám připravit nezapomenutelnou večeři pro vaši rodinu, nebo přátele.

    RYCHLÉ ZPRÁVY Z UKRAJINY