menu

15.3 C
Czech
Úterý 8. července 2025

Jedno z nejlepších řeckých jídel – dušené hovězí s cibulkou na víně

Jedna z nejlepších věcí na cestování je ochutnávání místní kuchyně. Ať už je to paella ve Španělsku, arancini na Sicílii anebo halušky na Slovensku v horách. Slyšeli jste ale už o pokrmu zvaném stifado? Jedná se o jedno z nejlepších řeckých jídel - dušené hovězí s cibulkou na víně.

Kuře po myslivecku s polentovými hranolky

Ingredience: Počet porcí: 4 Kuřecí stehna720 gExtra panenský olivový olej BIO60 mlCibule kostka - mražená60 gČesnek16 gKrájená rajčata v tomatové šťávě400 gVoda320 mlDrůbeží vývar8 gBílé víno suché280 mlBobkový list1,6 gRozmarýn6 gHladkolistá petržel20 gOlivy černé160 gPolenta160 gVoda680 mlPečicí papír0,4 ks Postup: Troubu předehřejte na...

Recepty

Doporučujeme

San Marino, země na vrcholu kopce, je nejstarším státem Evropy

Na první pohled působí jako další italské městečko na kopci. Jenže San Marino není ani město, ani italské. Je to samostatný stát, vklíněný mezi regiony Emilia-Romagna a Marche. Má dvě hlavy státu, vlastní parlament a historii, která sahá až do 4. století. Na 61 kilometrech čtverečních se tu rozprostírá jeden z nejmenších, ale i nejzajímavějších koutů Evropy.

Super trik, díky kterému uděláte ty nejlepší palačinky. Stačí k tomu jediná ingredience

Kdo by si nerad dopřál jemné a nadýchané palačinky! Pravděpodobně všichni se už alespoň jednou pustili do jejich přípravy, ale selhaly na plné čáře. Udělat opravdu chutné palačinky je totiž pořádná výzva. Díky jedné tajné ingredienci by se vám to ale podle odborníka mělo povést.

Jedno z nejlepších řeckých jídel – dušené hovězí s cibulkou na víně

Jedna z nejlepších věcí na cestování je ochutnávání místní kuchyně. Ať už je to paella ve Španělsku, arancini na Sicílii anebo halušky na Slovensku v horách. Slyšeli jste ale už o pokrmu zvaném stifado? Jedná se o jedno z nejlepších řeckých jídel - dušené hovězí s cibulkou na víně.

Kuře po myslivecku s polentovými hranolky

Ingredience: Počet porcí: 4 Kuřecí stehna720 gExtra panenský olivový olej BIO60 mlCibule kostka - mražená60 gČesnek16 gKrájená rajčata v tomatové šťávě400 gVoda320 mlDrůbeží vývar8 gBílé víno suché280 mlBobkový list1,6 gRozmarýn6 gHladkolistá petržel20 gOlivy černé160 gPolenta160 gVoda680 mlPečicí papír0,4 ks Postup: Troubu předehřejte na...
Reklama

Super trik, díky kterému uděláte ty nejlepší palačinky. Stačí k tomu jediná ingredience

Kdo by si nerad dopřál jemné a nadýchané palačinky! Pravděpodobně všichni se už alespoň jednou pustili do jejich přípravy, ale selhaly na plné čáře. Udělat opravdu chutné palačinky je totiž pořádná výzva. Díky jedné tajné ingredienci by se vám to ale podle odborníka mělo povést.
Reklama

Jeden z našich nejoblíbenějších receptů všech dob: Losos po toskánsku

Existuje důvod, proč se jedná o jeden z našich nejoblíbenějších receptů všech dob. Rajčatovo-bazalková krémová omáčka s parmezánem je v kombinaci s touto rybou neuvěřitelná. Pomůžeme vám připravit nezapomenutelnou večeři pro vaši rodinu, nebo přátele.
Reklama
Reklama

Jeden z našich nejoblíbenějších receptů všech dob: Losos po toskánsku

Existuje důvod, proč se jedná o jeden z našich nejoblíbenějších receptů všech dob. Rajčatovo-bazalková krémová omáčka s parmezánem je v kombinaci s touto rybou neuvěřitelná. Pomůžeme vám připravit nezapomenutelnou večeři pro vaši rodinu, nebo přátele.
Reklama

RYCHLÉ ZPRÁVY Z UKRAJINY

Reklama

RYCHLÉ ZPRÁVY Z UKRAJINY

Reklama