menu

23 C
Czech
Čtvrtek 2. května 2024

Španělský premiér demisi nepodal, vyzval ale ke zlepšení politické kultury

Španělský premiér Pedro Sánchez dnes oznámil, že demisi nepodá. Zvažoval ji s ohledem na kauzu, v níž je jeho manželka vyšetřována kvůli střetu zájmů a podezření, že ovlivnila přidělení zakázek či státních peněz několika firmám. Sánchez v projevu vyzval ke zlepšení politické kultury, která podle něj nesmí být založena na neověřených zprávách a lžích. Zmínil též roli žen, kterým nesmí nespravedlivá obvinění bránit v práci a veřejném životě.

Ukrajina čelí intenzivní bitvě v Avdijivce: Bližší pohled na probíhající konflikt

Uprostřed probíhajícího konfliktu v ukrajinské Avdijivce analyzují situaci optimisté i pesimisté, aby si utvořili svůj pohled na věc. Klíčové poznatky nabízejí vhled do ruského postupu, ukrajinských strategií a dopadů na místě. S tím, jak se bitva zintenzivňuje, se do popředí dostávají obavy o ztráty vojáků a zásoby munice.

HUAWEI Mobile Services představí na veletrhu MWC 2022 širokou škálu inovací pro podporu vývojářů i zlepšení uživatelské zkušenosti

Sledujte nás na sítích

Společnost Huawei na veletrhu MWC 2022 poprvé představí PC verze služeb HUAWEI Mobile Cloud, AI Search, AppGallery a HUAWEI Assistant-TODAY a také vyhledávač Petal Search, přizpůsobený pro AR brýle
Barcelona (Španělsko) 1. března 2022 (PROTEXT/PRNewswire) – HUAWEI Mobile Services (HMS) se vrací na veletrh MWC 2022 s řadou inovativních nástrojů, funkcí a zážitků prostřednictvím HMS Core, HMS Apps, pěti základních služeb HMS i nejnovějších hardwarových inovací.
Na výstavišti Fira Gran Via v Barceloně (hala 1, stánek 1H50) společnost Huawei poprvé představí vývojářům a spotřebitelům z celého světa PC verze služeb HUAWEI Mobile Cloud, AI Search, AppGallery, HUAWEI Assistant TODAY a vyhledávače Petal Search pro brýle s rozšířenou realitou.

Společnost Huawei předvádí možnosti svých inovací také naživo na výstavní ploše HMS Ecosystem Exhibition Area, a to včetně HMS for PC pro služby Smart Office, služeb HUAWEI Ads, nástrojů HMS Core Kits, aplikací Petal Search a Petal Maps a dalších.

Huawei Mobile Services (HMS) si drží pozici třetího nejlepšího mobilního ekosystému na světě s více než 5,4 milionu registrovaných vývojářů a rostoucí uživatelskou základnou zařízení Huawei, čítající nyní 730 milionů uživatelů. S cílem poskytnout snadno použitelné vývojové a funkční komponenty pro vývojáře aplikací HMS Core aktivně otevírá multiplatformní ekosystém a podporuje více zařízení, včetně chytrých telefonů, tabletů, chytrých obrazovek a počítačů.

Společnost Huawei představuje nový multiplatformní software pro chytrou kancelář

Na veletrhu MWC 2022 představí společnost Huawei nejnovější hardware i některá nová inteligentní řešení pro služby chytré kanceláře (Smart Office). K nim patří uvedení nejnovější vlajkové lodi MateBook X Pro 2022 a v rámci HMS for PC také PC verze služeb HUAWEI Mobile Cloud, AI Search, AppGallery a HUAWEI Assistant TODAY.

HUAWEI Mobile Cloud pro PC, který je k dispozici ve více než 20 zemích a regionech, umožňuje využívání aplikací napříč zařízeními a jejich okamžitou synchronizaci v reálném čase prostřednictvím jednotného přihlášení k HUAWEI ID. Uživatelé tak mohou rychle vyhledat a využít nedávno otevřené soubory a dokonce i URL odkazy.

Díky HMS for PC jsou nyní na PC dostupné služby, jako je například AppGallery. Pomocí modulu HUAWEI Mobile Application Engine tak mohou uživatelé prostřednictvím PC verze AppGallery stahovat mobilní aplikace do notebooků. AI Search navíc umožňuje uživatelům procházet místní nebo síťové soubory s dosud nepoznanou přesností a efektivitou napříč zařízeními.

Další zajímavou funkcí ekosystému HMS for PC je HUAWEI Assistant TODAY. Tohoto výkonného, inteligentního osobního asistenta lze využít i pro přístup k informacím v reálném čase včetně chytrých individualizovaných doporučení.

Možnosti fungování napříč zařízeními dále rozšíří představení knižního tabletu HUAWEI MatePad Paper na MWC 2022 s aplikací HUAWEI Books, nabízející v rámci multiplatformové zkušenosti v ekosystému HMS přes 2 miliony rozmanitých nabídek obsahu od předních partnerů a vydavatelů.

Petal Search a Petal Maps poskytují komplexní vyhledávání a navigaci nejen pro telefon

Petal Search přináší ve spolupráci s partnery z celého světa novou úroveň vyhledávání. Na veletrhu MWC 2022 představí vyhledávání v rozšířené realitě prostřednictvím brýlí AR Glasses, vyvinutých průmyslovým partnerem a vůbec poprvé představených účastníkům konference. Díky brýlím s rozšířenou realitou AR Glasses mohou uživatelé vyhledávat informace kombinací multimodálních vyhledávacích funkcí včetně vizuálních a hlasových pokynů a překladu v reálném čase Petal Search.

Aplikace Petal Maps na veletrhu MWC 2022 předvádí využití hardwaru mobilních telefonů a inteligentních algoritmů k přesnému určování polohy pro prvotřídní, inovativní zážitek při navigaci. Zároveň se otevírá i platforma Petal Maps Platform, která pomůže vývojářům a firmám po celém světě dosáhnout komerčního úspěchu.

Jednotná platforma pro globální vývojáře

Jako jedna z předních platforem pro vývojáře poskytuje HUAWEI DEVELOPERS globálním vývojářům komplexní služby od vývoje a testování až po propagaci, monetizaci a další.

HMS trvale podporuje inovativní spolupráci s komunitou vývojářů poskytováním komplexní sady nástrojů, například prostřednictvím HMS Core 6 AR Engine, funkcí 3D modelování, audio editoru a dalších.

Pomocí iniciativ, jako jsou HUAWEI Women Developers, HUAWEI Developer Academy, inovační soutěž HMS Apps Up a program Shining Star společnost Huawei neustále usiluje o budování komunity, podporu inovací a hledání řešení ve spolupráci se svými partnery.

Kromě toho Huawei nabízí vývojářům aplikací komplexní podporu, a to včetně služby HUAWEI AppGallery Connect, která poskytuje globálním vývojářům rozsáhlé zdroje od nápadů a vývoje po distribuci, provoz a analýzu dat.

Reklamy HUAWEI Ads navíc umožňují vývojářům oslovit uživatele prostřednictvím mobilních služeb předinstalovaných v zařízeních Huawei, jako jsou například AppGallery, Petal Search, HUAWEI Video a HUAWEI Music. To vše umožňuje služba HUAWEI Ads, která agreguje více než 36 000 vydavatelů třetích stran a dodavatelských platforem (Supply-Side Platform, SSP) ekosystému HMS po celém světě.

Cílem Huawei je vybudovat propojenou budoucnost

Prostřednictvím nejnovějších hardwarových a softwarových synergií a inovací představených na veletrhu MWC 2022 společnost Huawei nadále úzce spolupracuje se svými partnery a vývojáři a sleduje svou vizi „1+8+N“, která přinese spotřebitelům po celém světě harmonické zážitky s podporou umělé inteligence kdykoli a kdekoli.

Cílem společnosti Huawei je rozšířit své možnosti a budovat plodnější, oboustranně přínosnější partnerství s vývojáři, aby mohla pokračovat v celosvětovém růstu ekosystému HMS. To zahrnuje rozšíření aplikací AppGallery, HMS Core a pěti základních modulů služeb HMS.

Další informace o společnosti Huawei na veletrhu MWC 2022 naleznete na: https://carrier.huawei.com/en/events/mwc2022

O HUAWEI Mobile Services (HMS)

HUAWEI Mobile Services je součástí skupiny Huawei Consumer Business Group, jejímž cílem je poskytovat uživatelům po celém světě kompletní mobilní služby. Mezi tyto služby patří Mobile Cloud, AppGallery, Video, Themes, Screen Magazine a další. K 31. prosinci 2021 využívá mobilní služby HUAWEI 730 milionů uživatelů ve více než 170 zemích pro chytřejší život se zařízeními Huawei.

Foto –
https://mma.prnewswire.com/media/1755473/HUAWEI_Mobile_App_Engine_PC.jpg

KONTAKT [email protected]

Vybrali jsme pro vás

Celosvětové oslavy Mezinárodního dne jazzu 2024 zakončil celosvětový koncert hvězd z marockého Tangeru

Tanger (Maroko) 2. května 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Tisíce vystoupení a akcí ve více než 190 zemích na všech kontinentechTřináctý ročník Mezinárodního dne jazzu vyvrcholil...

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

EU poskytne Libanonu finanční pomoc v hodnotě jedné miliardy eur

Evropská unie poskytne Libanonu finanční pomoc v hodnotě jedné miliardy eur (25,2 miliardy Kč), oznámila dnes v Bejrútu šéfka Evropské komise Ursula von der Leyenová. Peníze mají směřovat do několika oblastí, podpořit místní zdravotnictví, vzdělávací systém, ekonomiku, ale i bezpečnostní složky, zejména jejich boj s nelegální migrací.

Fed ponechal sazby beze změny, nemá důvěru v pokles inflace

Federální rezervní systém (Fed) ponechal podle očekávání úrokové sazby na stejné úrovni. Americká centrální banka se sice přiklání ke snižování sazeb, její šéf Jerome Powell nicméně uvedl, že to bude trvat déle, než se původně čekalo. Americká inflace je totiž pořád příliš vysoká.

Ruské oblasti hlásí nálety ukrajinských dronů na energetickou infrastrukturu

Útok ukrajinských dronů v noci na dnešek poškodil energetickou infrastrukturu v západoruské Orlovské oblasti, uvedl na telegramu tamní gubernátor Andrej Klyčkov. O úderu bezpilotních letounů z Ukrajiny, která se od února 2022 brání rozsáhlé ruské invazi, na energetické zařízení dnes informoval i šéf nedaleké Smolenské oblasti Vasilij Anochin. Kyjev jejich prohlášení nekomentoval. Ruské ministerstvo obrany podle serveru Meduza ohlásilo likvidaci 12 dronů nad ruskými regiony, o některých oblastech se nezmiňuje.

Počet obětí neštěstí v Číně, kde se po lijácích propadla dálnice, stoupl na 48

Nejméně 48 lidí zahynulo v hornaté oblasti na jihu Číny, kde se ve středu po silných deštích zřítila část dálnice. Dalších 30 lidí je zraněných. S odkazem na novou bilanci zveřejněnou místními médii o tom dnes informovala agentura AFP. Předchozí bilance hovořila o 36 mrtvých.

Moskva vystavuje západní vojenskou techniku ukořistěnou v bojích na Ukrajině

V Moskvě právě probíhá výstava západní vojenské techniky, kterou ukořistila ruská vojska během bojů na Ukrajině. Na výstavě je k vidění více než 30 kusů těžké techniky západní výroby, včetně tanku M1 Abrams a obrněného vozidla pěchoty Bradley. Rusko kritizuje dodávky zbraní na Ukrajinu jako zapojení NATO do konfliktu.

DOPORUČUJEME

Celosvětové oslavy Mezinárodního dne jazzu 2024 zakončil celosvětový koncert hvězd z marockého Tangeru

Tanger (Maroko) 2. května 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Tisíce vystoupení a akcí ve více než 190 zemích na všech kontinentechTřináctý ročník Mezinárodního dne jazzu vyvrcholil...

Živě: Novinářská cena 2023 má rekordní počet nominací

Do 14. ročníku soutěže Novinářská cena nominovala veřejnost a zástupci novinářské obce rekordních 890 příspěvků. Cena se uděluje v celkem 13 kategoriích. Porotci a...

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

EU poskytne Libanonu finanční pomoc v hodnotě jedné miliardy eur

Evropská unie poskytne Libanonu finanční pomoc v hodnotě jedné miliardy eur (25,2 miliardy Kč), oznámila dnes v Bejrútu šéfka Evropské komise Ursula von der Leyenová. Peníze mají směřovat do několika oblastí, podpořit místní zdravotnictví, vzdělávací systém, ekonomiku, ale i bezpečnostní složky, zejména jejich boj s nelegální migrací.

Fed ponechal sazby beze změny, nemá důvěru v pokles inflace

Federální rezervní systém (Fed) ponechal podle očekávání úrokové sazby na stejné úrovni. Americká centrální banka se sice přiklání ke snižování sazeb, její šéf Jerome Powell nicméně uvedl, že to bude trvat déle, než se původně čekalo. Americká inflace je totiž pořád příliš vysoká.

Ruské oblasti hlásí nálety ukrajinských dronů na energetickou infrastrukturu

Útok ukrajinských dronů v noci na dnešek poškodil energetickou infrastrukturu v západoruské Orlovské oblasti, uvedl na telegramu tamní gubernátor Andrej Klyčkov. O úderu bezpilotních letounů z Ukrajiny, která se od února 2022 brání rozsáhlé ruské invazi, na energetické zařízení dnes informoval i šéf nedaleké Smolenské oblasti Vasilij Anochin. Kyjev jejich prohlášení nekomentoval. Ruské ministerstvo obrany podle serveru Meduza ohlásilo likvidaci 12 dronů nad ruskými regiony, o některých oblastech se nezmiňuje.

Počet obětí neštěstí v Číně, kde se po lijácích propadla dálnice, stoupl na 48

Nejméně 48 lidí zahynulo v hornaté oblasti na jihu Číny, kde se ve středu po silných deštích zřítila část dálnice. Dalších 30 lidí je zraněných. S odkazem na novou bilanci zveřejněnou místními médii o tom dnes informovala agentura AFP. Předchozí bilance hovořila o 36 mrtvých.

Moskva vystavuje západní vojenskou techniku ukořistěnou v bojích na Ukrajině

V Moskvě právě probíhá výstava západní vojenské techniky, kterou ukořistila ruská vojska během bojů na Ukrajině. Na výstavě je k vidění více než 30 kusů těžké techniky západní výroby, včetně tanku M1 Abrams a obrněného vozidla pěchoty Bradley. Rusko kritizuje dodávky zbraní na Ukrajinu jako zapojení NATO do konfliktu.

Miliony lidí v Asii demonstrovaly na Svátek práce, v Istanbulu 210 zadržených

Miliony lidí napříč Asií se zúčastnily prvomájových manifestací za lepší pracovní podmínky. V Soulu tisíce lidí zpívaly a provolávaly slogany kritizující konzervativní vládu prezidenta Jun Sok-jola, protestovalo se rovněž na zhruba deseti dalších místech napříč Jižní Koreou, píše agentura Reuters. Úřady v Turecku opět zakázaly protesty na náměstí Taksim, největším v Istanbulu, což nezisková organizace Amnesty International označila za nezákonnou kriminalizaci pokojného protestu. Zadrženo tam bylo více než 200 lidí, informovala agentura AFP.

Ukrajina čelí intenzivní bitvě v Avdijivce: Bližší pohled na probíhající konflikt

Uprostřed probíhajícího konfliktu v ukrajinské Avdijivce analyzují situaci optimisté i pesimisté, aby si utvořili svůj pohled na věc. Klíčové poznatky nabízejí vhled do ruského postupu, ukrajinských strategií a dopadů na místě. S tím, jak se bitva zintenzivňuje, se do popředí dostávají obavy o ztráty vojáků a zásoby munice.

Slovenský parlament schválil novelu o nevládních organizacích podporovaných ze zahraničí

Slovenský parlament nedávno schválil první čtení novely, která požaduje, aby nevládní organizace financované ze zahraničí měly toto označení v jejich názvu. Tato kontroverzní legislativa vyvolala diskuse o demokracii a právním státě. Návrh zákona je vnímán jako pokus o omezení prostoru pro nevládní organizace a jejich kriminalizaci. Amnesty International ho označila za útok na občanskou společnost.