menu

14.3 C
Czech
Neděle 5. května 2024

Austin potvrdil nasazení Rusů na letecké základně v Nigeru, kde sídlí americká armáda

Bylo potvrzeno, že na letecké základně 101 v nigerském Niamey byly vedle amerických jednotek rozmístěny i ruské bezpečnostní síly. Nasazení, které trvá již několik týdnů, vyvolalo obavy z geopolitických důsledků v regionu.

Ruské úřady tvrdí, že za uplynulý den sestřelily šest raket ATACMS

Ruské systémy protivzdušné obrany sestřelily šest raket ATACMS americké výroby, oznámilo dnes ruské ministerstvo obrany. Na ruské území je podle něj za uplynulý den odpálila Ukrajina, informuje agentura TASS. Před nevybuchlou municí na Ruskem anektovaném Krymském poloostrově předtím varoval Sergej Aksjonov, který je šéfem tamní okupační správy.

Nový Decision Manager™ společnosti FutureDial automatizuje pracovní postupy při repasování mobilních zařízení

Sledujte nás na sítích

Sunnyvale (Kalifornie) 27. února 2023 (PROTEXT/PRNewswire) – Přizpůsobitelný systém automatizuje rozhodovací proces využívající podmíněné příkazy „if–then" a trasování mobilních zařízení, která procházejí procesem repasování ve skladech dodavatelského řetězce mobilních zařízení

Společnost FutureDial Incorporated, přední poskytovatel řešení pro automatizaci, správu informací a logistiku v odvětví mobilních zařízení, oznámila uvedení své nejnovější inovace – systému Decision Manager™, který automatizuje proces rozhodování firmy podle podmíněných příkazů „if–then“ při zpracování použitých mobilních telefonů v repasovacích provozech.

Společnost FutureDial již více než 20 let přináší inovace pro odvětví reverzní logistiky v dodavatelském řetězci mobilních zařízení. Decision Manager™ je nejnovějším přírůstkem do osvědčené platformy automatizačních řešení FutureDial vybavených špičkovými technologiemi pro odvětví repasování mobilních zařízení. Na mobilních zařízeních bylo provedeno více než 1,5 miliardy testů pomocí řešení FutureDial.

Inovativní technologie zlepšuje proces rozhodování v provozech zaměřených na repasování

Decision Manager™ automatizuje rozhodování v rámci skladových operací a poskytuje automatizované pokyny pro urychlení rozhodování o manipulaci a trasování, čímž snižuje počet překážek a chyb. Systém automatizuje předem definovaná obchodní pravidla zákazníka a poskytuje včasné a přesné pokyny pro celou manipulační linku, čímž urychluje pracovní postupy a zvyšuje efektivitu.

Manažer produktových řešení společnosti FutureDial Angel Anderson uvádí: „Systém Decision Manager jsme navrhli tak, aby automatizoval obchodní pravidla a logiku podmíněných příkazů „if–then“ specifických pro zákazníka, které řídí vše, co se týká zpracování a manipulace s mobilním zařízením na různých kontaktních místech v rámci procesu repasování. Flexibilní pracovní postupy se bezproblémově aplikují zařízení po zařízení. Individuální rozhodnutí a směrování se řídí jedinečným stavem každého zařízení. Tento systém je výjimečný tím, že nepřiřazuje stejné směrování jednotlivým várkám zařízení – vše se určuje podle situace, na základě jedinečného zařízení v daném okamžiku.“

Už žádné hádání při rozhodování o zpracování

Systém Decision Manager™ lze v průběhu zpracování přizpůsobit různým případům použití. Ředitel pro strategii společnosti FutureDial Steve Manning informoval o odstranění dohadů, zlepšení rozhodovacích procesů a zefektivnění pracovních postupů při zpracování mobilních zařízení: „Jsme nadšeni, že můžeme tuto převratnou technologii uvést na trh. Systém Decision Manager je velmi flexibilní pro různé případy použití. Systém zefektivňuje pracovní postupy operátorů, aby bylo možné zpracovat více telefonů za kratší dobu a s vyšší efektivitou.“

Samostatný nebo integrovaný se zákaznickými systémy

Decision Manager™ může fungovat jako samostatný produkt nebo jej lze integrovat s dalšími řešeními FutureDial, jako je SMART Receive™, a také se stávajícím systémem řízení skladu nebo jinými externími systémy zákazníka. Jako cloudové řešení není Decision Manager™ instalovaný software, ale integruje se s jinými systémy. Nejsou potřeba žádné hardwarové komponenty.

Angel Anderson vysvětluje: „Klíčovou výhodou systému Decision Manager je, že na úrovni zákaznického systému není nutné rozsáhlé programování specifické logiky využívající podmíněné příkazy, stačí jen jednoduchá integrace. Tento úkol je delegován na cloudovou úroveň systému, což šetří čas a úsilí inženýrů na straně zákazníka. Systém je vysoce přizpůsobitelný a lze jej snadno adaptovat na jedinečná podniková pravidla, bezproblémově se integruje se stávající infrastrukturou a je škálovatelný pro další růst.“

Snadná konfigurace pro efektivní nasazení

Systém Decision Manager™ je navržen pro snadnou konfiguraci profilů pravidel a snadné ovládání. Správci používají jednoduchou konzoli k vytváření, výběru a načítání profilů podnikových podmíněných příkazů „if–then“, které potřebují pro operace, a všechny systémy komunikují se systémem Decision Manager™ prostřednictvím cloudového rozhraní. Zákazníci tak mají k dispozici centralizované místo, kde mohou ukládat a snadno konfigurovat svá obchodní pravidla (logiku pro rozhodování / podmíněné příkazy „if-then“) pro všechny styčné body v rámci operací zpracování mobilních zařízení.

Další informace o systému Decision Manager™ získáte na [email protected]

O společnosti FutureDial

Společnost FutureDial byla založena v roce 1999 a je lídrem v oblasti automatizačních řešení pro dodavatelský řetězec mobilních zařízení. Hlavním posláním společnosti je změnit způsob repasování použitých zařízení, a zvýšit tak efektivitu a ziskovost. Snadno ovladatelná automatizovaná platforma SMART Processing Platform™ společnosti FutureDial s certifikací ADISA snižuje počet dotyků obsluhy, čímž šetří čas a peníze společnostem zabývajícím se zpětným odkupem, provozovatelům sítí, poskytovatelům logistiky třetích stran (3PL), výrobcům (OEM) a recyklátorům použitých zařízení. Díky konsolidaci pracovních toků a přehledu o podnikových operacích FutureDial zvyšuje efektivitu a ziskovost podniků a zajišťuje, aby lépe reagovaly na potřeby zákazníků. Navštivte http://www.futuredial.com nebo nás kontaktujte na [email protected].

Kontakt pro média:

Bruce Brunger, manažer marketingové komunikace, FutureDial, Incorporated

Tel.: (408) 245-8880, klap. 206, e-mail: [email protected]

Vybrali jsme pro vás

Hisense, oficiální partner UEFA EURO 2024™, představuje kampaň „BEYOND GLORY" pro jedinečné zážitky ze zápasů

Čching-tao (Čína) 4. května 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Jako oficiální partner soutěže UEFA EURO 2024™ chce společnost Hisense poskytnout fanouškům špičkový zážitek ze sledování zápasů....

Bechtěrevova choroba: Život nemocí nekončí

Praha 4. května 2024 (PROTEXT) - U příležitosti dnešního Světového dne ankylozující spondylitidy (World AS Day) - Bechtěrevovy choroby (letos připadá na 4. května)...

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Max Verstappen vybojoval vítězství ve sprintu v napínavé Velké ceně Miami

V napínavém sprintu na Velké ceně Miami si Max Verstappen po startu z pole position zajistil vítězství. Verstappen úspěšně uhájil své vedení na startu a pohodlný náskok si udržoval po celý závod, na druhém místě skončil Charles Leclerc a třetí Sergio Perez.

Píseň oslavující severokorejského diktátora se stala hitem TikToku

Nová propagandistická píseň oslavující severokorejského diktátora Kim Čong-una se stala hitem na sociální síti TikTok. Píseň Přátelský otec vzbudila zájem hlavně mezi uživateli generace Z, tedy lidmi narozenými zhruba v období let 1995 až 2010. Většina z nich si přitom zjevně vůbec neuvědomuje, že korejský text chválí muže, který slíbil "důkladně vyhladit USA" a odpálil desítky balistických raket, upozornil server zpravodajské televize BBC.

Delegace Hamásu přijela do Egypta na jednání o příměří v Pásmu Gazy

Delegace palestinského hnutí Hamás přijela do Egypta na zprostředkovaná jednání o příměří v Pásmu Gazy a propuštění rukojmích, informovala dnes egyptská média. V Gaze proti Hamásu už skoro sedm měsíců válčí Izrael v odvetě za teroristické útoky z loňského 7. října.

Studenti irské univerzity Trinity College postavili propalestinský tábor

Studenti irské prestižní univerzity Trinity College v Dublinu, kteří protestují proti izraelské válce v Pásmu Gazy, postavili tábor, kvůli kterému dnes univerzita omezila přístup do areálu a uzavřela výstavu Book of Kells, jednu z největších turistických atrakcí Irska. Informuje o tom agentura Reuters.

Rusko tvrdí, že nad okupovaným Krymem sestřelilo čtyři americké rakety ATACMS

Ruská protivzdušná obrana nad okupovaným Krymem sestřelila čtyři rakety dlouhého doletu (ATACMS) vyráběné Spojenými státy. Podle agentury Reuters to dnes uvedlo ministerstvo obrany v Moskvě. Spojené státy tento typ raket Ukrajině bránící se více než dva roky ruské agresi začaly dodávat v uplynulých týdnech.

DOPORUČUJEME

Hisense, oficiální partner UEFA EURO 2024™, představuje kampaň „BEYOND GLORY" pro jedinečné zážitky ze zápasů

Čching-tao (Čína) 4. května 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Jako oficiální partner soutěže UEFA EURO 2024™ chce společnost Hisense poskytnout fanouškům špičkový zážitek ze sledování zápasů....

Bechtěrevova choroba: Život nemocí nekončí

Praha 4. května 2024 (PROTEXT) - U příležitosti dnešního Světového dne ankylozující spondylitidy (World AS Day) - Bechtěrevovy choroby (letos připadá na 4. května)...

Rozbor pitné vody ze studny

Hradec Králové 3. května 2024 (PROTEXT) - Voda ve studních obsahuje velmi často rizikové látky a bakterie, které mohou přinášet zdravotní rizika. Legislativa, pro...

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Max Verstappen vybojoval vítězství ve sprintu v napínavé Velké ceně Miami

V napínavém sprintu na Velké ceně Miami si Max Verstappen po startu z pole position zajistil vítězství. Verstappen úspěšně uhájil své vedení na startu a pohodlný náskok si udržoval po celý závod, na druhém místě skončil Charles Leclerc a třetí Sergio Perez.

Píseň oslavující severokorejského diktátora se stala hitem TikToku

Nová propagandistická píseň oslavující severokorejského diktátora Kim Čong-una se stala hitem na sociální síti TikTok. Píseň Přátelský otec vzbudila zájem hlavně mezi uživateli generace Z, tedy lidmi narozenými zhruba v období let 1995 až 2010. Většina z nich si přitom zjevně vůbec neuvědomuje, že korejský text chválí muže, který slíbil "důkladně vyhladit USA" a odpálil desítky balistických raket, upozornil server zpravodajské televize BBC.

Delegace Hamásu přijela do Egypta na jednání o příměří v Pásmu Gazy

Delegace palestinského hnutí Hamás přijela do Egypta na zprostředkovaná jednání o příměří v Pásmu Gazy a propuštění rukojmích, informovala dnes egyptská média. V Gaze proti Hamásu už skoro sedm měsíců válčí Izrael v odvetě za teroristické útoky z loňského 7. října.

Studenti irské univerzity Trinity College postavili propalestinský tábor

Studenti irské prestižní univerzity Trinity College v Dublinu, kteří protestují proti izraelské válce v Pásmu Gazy, postavili tábor, kvůli kterému dnes univerzita omezila přístup do areálu a uzavřela výstavu Book of Kells, jednu z největších turistických atrakcí Irska. Informuje o tom agentura Reuters.

Rusko tvrdí, že nad okupovaným Krymem sestřelilo čtyři americké rakety ATACMS

Ruská protivzdušná obrana nad okupovaným Krymem sestřelila čtyři rakety dlouhého doletu (ATACMS) vyráběné Spojenými státy. Podle agentury Reuters to dnes uvedlo ministerstvo obrany v Moskvě. Spojené státy tento typ raket Ukrajině bránící se více než dva roky ruské agresi začaly dodávat v uplynulých týdnech.

Ruský dronový útok zranil v Charkově čtyři lidi včetně dítěte

V noci na sobotu byli při útoku ruského dronu na město Charkov na východě Ukrajiny zraněni čtyři lidé včetně dítěte. Hasiči bojovali s několika požáry způsobenými útoky, z nichž jeden byl rozsáhlý. Situace v oblasti se zhoršuje, dochází k intenzivním útokům na civilní cíle včetně infrastruktury.

Šéfka Světového potravinového programu varuje před rozšířením hladomoru v Gaze

Severní Gaza se v současné době potýká s vážným hladomorem a panují obavy, že se tato krize rozšíří na jih, informovala výkonná ředitelka Světového potravinového programu Cindy McCain. Přestože zatím nebyl oficiálně vyhlášen hladomor, situace v regionu je kvůli rozsáhlému hladu a nemocem po měsících konfliktu zoufalá.

ANALÝZA: Jak válka na Ukrajině vzbudila touhu po ekologické spravedlnosti

Tisíce civilistů a vojáků mrtvých, miliony vysídlených. Kdysi rušné ulice dnes zejí prázdnotou ve městech duchů. Válka na Ukrajině ovšem nedopadá jen na obyvatelstvo, ale i na životní prostředí. Jeho obnova a ochrana není po čas trvání války možná, naděje do budoucna však dřímá v ukrajinské společnosti.