menu

24.7 C
Czech
Úterý 21. května 2024

VIDEO: Šikanovaného studenta donutili vypít láhev rumu za 30 minut! Vražednou dávku skoro nepřežil

VIDEO: Šikanovaného studenta donutili vypít láhev rumu za 30 minut! Vražednou dávku skoro nepřežil

Mladý Američan se stal obětí drsného „uvítacího školního rituálu“ tradujícího se mezi studenty. V rámci něj měl vypít 750 ml rumu během 30 minut. Podle lékařů byla jen minimální šance, že vražednou dávku přežije. Nyní sepsal žalobu. Zprávu přinesl Daily Mail a DailyStar.

Jednadvacetiletý Benjamin Brennan byl údajně donucen vypít 750 ml rumu za 30 minut. Mělo jít o obzvláště zničující rituál praktikovaný mezi studenty na univerzitě v San Diegu v Kalifornii. Student upadl do bezvědomí a poté ho v kómatu vyhodili před nemocnicí. Podle lékařů měl 1% šanci na přežití. Nyní muž podal žalobu na „bratrstvo Kappa Sigma“ (americké vysokoškolské sociální bratrstvo), ve kterém byl šikanován.

Benjamin Brennan ve stížnosti tvrdí, že v dubnu 2021, ve věku pouhých 19 let, byl donucen vypít 750 ml rumu za 30 minut. „Už nebyl schopen se o sebe postarat, stát ani mluvit,“ píše se v žalobě s tím, že členové šikanující skupiny ho ještě bili „pádly“ a dalšími předměty.

Video na další stránce >>

DOPORUČUJEME

Velký zvrat v atentátu na Fica? Podle nových informací útočník nebyl náhodný, byla to celá skupina

Vyšetřování středečního atentátu na slovenského premiéra Roberta Fica přináší nové zvraty. Jaké jsou nové poznatky a jaké kroky přijímají slovenské bezpečnostní složky k zajištění...

Nezapomenutelné melodie a příběhy: Top 10 muzikálů, které Češi prostě milují

Česká muzikálová scéna je bohatá a různorodá, přinášející divákům nezapomenutelné zážitky plné emocí, hudby a tanečních vystoupení. Od světových klasik jako jsou Fantom opery...

DOPORUČUJEME