menu

18.6 C
Czech
Čtvrtek 2. května 2024

Vražd žen v Austrálii přibývá. Vláda chce zpřísnit zákony

Po celé Austrálii se konají protestní shromáždění v reakci na vlnu násilí páchaného na ženách. Demonstranti chtějí, aby bylo genderově podmíněné násilí vyhlášeno za národní výjimečný stav a aby byly zavedeny přísnější zákony, které by ho zastavily.

Zelenskyj v den výročí černobylské havárie varoval před rizikem v Záporožské JE

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj při příležitosti dnešního výročí havárie Černobylské jaderné elektrárny varoval před rizikem jaderného incidentu v důsledku ruské okupace Ukrajiny. V příspěvku na sociální síti X znovu upozornil zejména na situaci kolem Záporožské jaderné elektrárny na jihovýchodě Ukrajiny, kterou Rusko obsadilo na začátku své rozsáhlé invaze v únoru 2022.

Skupina Foo Fighters a společnost Stern Pinball oznamují nové rokenrolové pinballové automaty

Sledujte nás na sítích

Chicago (USA) 1. března 2023 (PROTEXT/BusinessWire) – Hlavní hvězda exkluzivní akce SXSW

Společnost Stern Pinball, Inc. uvádí na trh novou řadu pinballových automatů oslavujících skupinu Foo Fighters uvedenou do Rokenrolové síně slávy v roce 2021 a vytvořenou ve spolupráci s ní. Pinballové automaty Foo Fighters jsou k dispozici ve verzích Pro, Premium a Limited Edition (LE).

Tato tisková zpráva obsahuje multimediální prvky. Celou zprávu najdete zde: https://www.businesswire.com/news/home/20230228005296/cs/

Skupina Foo Fighters poprvé vstoupila na světovou scénu v roce 1995 svým klasickým debutovým albem se stejnojmenným názvem. Během své kariéry kapela vydala 10 studiových alb, nahromadila po celém světě přes 32 milionů prodaných nosičů, získala 15 cen Grammy, stala se držitelem vůbec první ceny MTV „Global Icon“ a v roce 2021 byla uvedena do Rokenrolové síně slávy. Patří k největším hvězdám na okruzích po stadionech, arénách a festivalech na celém světě a jejich hudba brzy začne v podobě pinballu plnit herny a zábavní podniky.

Automaty společnosti Stern Foo Fighters přinášejí zážitek z koncertu Foo Fighters do domácího prostředí, protože se hráči stávají součástí impozantního pinballového dobrodružství s 15 kultovními písněmi z rozsáhlého katalogu kapely, mezi něž patří například All My Life, Best of You, Breakout, Everlong, Holding Poison, I’ll Stick Around, Learn to Fly, Monkey Wrench, My Hero, Run, Something from Nothing, The Pretender, This is a Call, Times Like These a Walk.

Více než dva roky připravovaný a vytvářený s tvůrčím přispěním Davea Grohla, Natea Mendela, Pata Smeara, Chrise Shifletta, Ramiho Jaffeeho a zesnulého Taylora Hawkinse, je automat společnosti Stern Foo Fighters špičkovým pinballovým automatem – a ještě mnohem víc. Byl vytvořen celý nový svět s úchvatnou ručně kreslenou grafikou a vlastními animacemi, včetně „Foo Fighters Saturday Morning Action Time!” — fiktivního televizního seriálu, který popisuje snahu kapely zachránit rokenrol… A SVĚT! Připojte se k Foo Fighters na této záchrannou misi, jejímž cílem je zničit zlého, tajemného mimozemského Overlorda a jeho armádu robotů. Prohledejte horní hrací plochu Oblasti 51, vstupte do ní a rozpoutejte pinballový chaos. Naskočte do dodávky a vydejte se na spravedlivou výpravu, abyste zachránili lidstvo před vyhynutím a nadále vládl rock!

Pinballové automaty Foo Fighters jsou vybaveny oceňovaným systémem Insider Connected™ společnosti Stern, který umožňuje hráčům různými způsoby komunikovat s hrou a s celosvětovou sítí hráčů. Prostřednictvím systému Insider Connected mohou hráči sledovat svůj pokrok, získávat nové úspěchy specifické pro danou hru, zapojovat se do komunity hráčů a účastnit se propagačních akcí a soutěžních výzev. Systém Insider Connected poskytuje rovněž sadu nástrojů zaměřenou na provozovatele, která umožňuje řídit hraní v lokalitě prostřednictvím žebříčků lokalit, budovat loajalitu hráčů, analyzovat výkony, provádět na dálku úpravy a údržbu automatů. Registrace do služby Insider Connected je k dispozici na adrese insider.sternpinball.com/.

Limitovaná edice, která je celosvětově omezena na 1000 strojů, obsahuje sběratelsky vysoce oceňovaný systém Expression Lighting System™. Systém osvětlení „Expression Lighting System“ s 96 červenými, modrými a zelenými inteligentními diodami umožňuje ovládat celé barevné spektrum. Tento integrovaný systém osvětlení hrací plochy, umístěný v kapsách vyříznutých do boků skříně a zajišťující barevné tematické osvětlení celé herní plochy, je synchronizován s vlastními světelnými show speciálně navrženými pro každou skladbu a dynamicky reaguje na průběh hry. Limitovaná verze obsahuje také exkluzivní barevný zrcadlový grafický panel za herní plochou inspirovaný hrou „Rock-Battle“, exkluzivní celobarevné obtisky z reflexní fólie s vysokým rozlišením na skříni, zakázkový vysoce lesklý zelený práškový pinballový ochranný kryt Overlord, vlastní spodní oblouk s autogramem návrháře, exkluzivní vnitřní umělecky provedené lopatky, vylepšený zvukový systém, antireflexní sklo pinballové herní plochy, vibrační motor, posloupně číslovanou plaketu a certifikát pravosti podepsaný předsedou představenstva společnosti Stern Garym Sternem a prezidentem a generálním ředitelem Sethem Davisem.

„Ve spolupráci s Foo Fighters jsme vytvořili zcela nový pinballový svět na pozadí neuvěřitelné hudby. Energie z tohoto jedinečného, rychlého a plynulého herního designu, choreografie s velkolepými světelnými show a ohromující ručně kreslenou grafikou vytvořila dokonalý herní zážitek,“ řekl Seth Davis, prezident a generální ředitel. „Připojte se ještě dnes a staňte se hrdinou.“

Nové pinballové automaty Foo Fighters budou k vidění a hraní na speciální premiérové akci na party „The House of Internet“ během SXSW od 10. do 12.března v hotelu The Pershing v texaském Austinu.

Ceny a dostupnost:

Doporučená maloobchodní cena výrobce („MSRP“)*:

*MSRP pro prodej koncovým uživatelům v USA, před započtením DPH, GST, daně z prodeje, cla nebo jiných daní.

Pro: 6 999 USD
Premium: 9 699 USD
Limited: 12 999 USD

Pinballové automaty Foo Fighters a příslušenství jsou nyní k dispozici prostřednictvím autorizovaných distributorů a prodejců společnosti Stern Pinball po celém světě.

O systému Insider Connected

Insider Connected je komplexní technologická iniciativa, která propojuje svět pinballových automatů společnosti Stern. Platforma je navržena tak, aby zlepšila a rozšířila zapojení hráčů do her v domácím i komerčním prostředí. Profesionálním provozovatelům pinballových automatů představuje také rozsáhlou sadu nástrojů, které umožňují řídit hraní v dané lokalitě, budovat loajalitu hráčů, analyzovat výkony, provádět úpravy na dálku a provádět údržbu automatů.

Registrace do systému Insider Connected je k dispozici na adrese insider.sternpinball.com. Hráči se také mohou zaregistrovat v rámci připojené hry naskenováním registračního QR kódu na automatu. Jakmile se hráč zaregistruje, je mu vydán jedinečný QR kód, který lze použít k identifikaci hráče na jakémkoli připojeném pinballovém automatu společnosti Stern kdekoli na světě. Po naskenování na automatu může hráč sledovat svůj pokrok, získávat nové úspěchy specifické pro danou hru, zapojit se do komunity hráčů a účastnit se propagačních akcí a soutěžních výzev.

„Systém Insider Connected mění způsob interakce hráčů s pinballovými automaty. Provozovatelé těží z nových nástrojů, které podporují opakované hraní a pomáhají udržovat hry na dálku, zatímco hráči mohou získávat speciální odznaky zábavních lokalit,“ řekl Seth Davis, prezident a generální ředitel společnosti Stern Pinball, Inc.

O společnosti Stern Pinball, Inc.

Společnost Stern Pinball, Inc. vytváří atraktivní zábavu, která inspiruje k celoživotní lásce ke hrám, vzbuzuje vášeň, vytváří přátelství a spojuje lidi po celém světě prostřednictvím zábavných, inovativních a technologicky vyspělých pinballových her a zážitků. Společnost sídlí jen několik minut od mezinárodního letiště O’Hare v Chicagu v srdci Severní Ameriky a vytváří, navrhuje, konstruuje, vyrábí, prodává a distribuuje kompletní řadu technologicky vyspělých pozemních a digitálních pinballových her, dílů, příslušenství a zboží. Společnost Stern Pinball poskytuje služby na digitálních, spotřebitelských, komerčních a firemních trzích po celém světě.

Mezi nejnovější tituly společnosti Stern Pinball patří James Bond, Rush, Godzilla, The Mandalorian, Led Zeppelin, Avengers: Infinity Quest, Teenage Mutant Ninja Turtles, Stranger Things, Elvira’s House of Horrors, Jurassic Park, Black Knight: Sword of Rage, The Munsters, The Beatles, Deadpool, Iron Maiden, Guardians of the Galaxy, Star Wars, Aerosmith, Ghostbusters, KISS, Metallica, Game of Thrones, The Walking Dead, Star Trek, AC/DC, Batman a Spider-Man. Hry společnosti Stern Pinball si užívá široká škála hráčů, od profesionálních hráčů pinballu, kteří se účastní soutěží o vysoké peněžní ceny po celém světě, až po začínající hráče, kteří poprvé objevují kouzlo stříbrné kuličky. Chcete-li se připojit k této zábavě a dozvědět se více, navštivte stránku www.sternpinball.com.

Všechny ochranné známky a názvy produktů jsou vlastnictvím příslušných společností.

Zdrojovou verzi najdete na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20230228005296/cs/

Kontakty:

Zach Sharpe

[email protected]

Zdroj: Stern Pinball, Inc.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Vybrali jsme pro vás

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Bern potvrdil, že zatím nepozval Rusko na červnový mírový summit o Ukrajině

Švýcarská vláda dnes potvrdila, že zatím nepozvala Rusko na mírový summit o Ukrajině, který se v této alpské zemi uskuteční v červnu. Zároveň uvedla, že Rusko musí být součástí mírového procesu. Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj na sociální síti X napsal, že na summit byly pozvány země, které se staví za principy Charty OSN a mezinárodního práva. Podle agentury DPA Švýcarsko oficiálně pozvalo více než 160 delegací.

Turecký internetový prodejce Trendyol vstupuje na český trh prostřednictvím influencer marketingu

Turecký internetový obchod Trendyol, který je součástí čínské Alibaby, postupně vstupuje na český trh prostřednictvím spolupráce s influencery. Spoléhá především na marketing prostřednictvím sociálních sítí, jako je Instagram, čímž se odlišuje od konkurenčních tržišť. Trendyol se zaměřuje především na oděvy a kromě České republiky plánuje expandovat do Maďarska, Rumunska a Řecka.

Policie začala vyklízet propalestinský tábor na univerzitě v Los Angeles

Část areálu Kalifornské univerzity v Los Angeles (UCLA) v noci na dnešek připomínala bojovou zónu, když zde policie po několikahodinové konfrontaci začala odstraňovat barikády kolem propalestinského tábora a zatýkat demonstranty. Jde o nejnovější z desítek policejních zásahů proti studentským protestům v USA spojeným s válkou v Pásmu Gazy. Vedení školy tábor zakázalo poté, co jej v noci na středu napadli proizraelští demonstranti.

Cher (77) prozradila, proč chodí s mladšími muži a proč kdysi odmítla Elvise Presleyho

Americká popová ikona Cher se svěřila se svými preferencemi ohledně randění a prozradila, co ji přitahuje na mladších mužích. Během rozhovoru v pořadu Jennifer Hudson umělkyně také hovořila o své plachosti mimo pódium a o tom, jak ovlivňuje její milostný život.

EU poskytne Libanonu finanční pomoc v hodnotě jedné miliardy eur

Evropská unie poskytne Libanonu finanční pomoc v hodnotě jedné miliardy eur (25,2 miliardy Kč), oznámila dnes v Bejrútu šéfka Evropské komise Ursula von der Leyenová. Peníze mají směřovat do několika oblastí, podpořit místní zdravotnictví, vzdělávací systém, ekonomiku, ale i bezpečnostní složky, zejména jejich boj s nelegální migrací.

Fed ponechal sazby beze změny, nemá důvěru v pokles inflace

Federální rezervní systém (Fed) ponechal podle očekávání úrokové sazby na stejné úrovni. Americká centrální banka se sice přiklání ke snižování sazeb, její šéf Jerome Powell nicméně uvedl, že to bude trvat déle, než se původně čekalo. Americká inflace je totiž pořád příliš vysoká.

DOPORUČUJEME

Otevřený dopis UNODARu předsedovi Ústavního soudu JUDr. Baxovi

Praha 2. května 2024 (PROTEXT) - Porušování základních práv Ústavním soudemVážený pane předsedo Ústavního soudu České republiky,obracím se na Vás s přímočarou upřímností jako...

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Žádná změna klimatu, ale jev El Niño způsobil vysychání Panamského průplavu

Vysychání Panamského průplavu minulý rok vedlo k omezení lodní dopravy a poznamenalo tak světový obchod. Nikoli klimatická změna, ale meteorologický jev El Niňo způsobil nedostatek srážek v oblasti, určili klimatičtí vědci na základě své analýzy.

Bern potvrdil, že zatím nepozval Rusko na červnový mírový summit o Ukrajině

Švýcarská vláda dnes potvrdila, že zatím nepozvala Rusko na mírový summit o Ukrajině, který se v této alpské zemi uskuteční v červnu. Zároveň uvedla, že Rusko musí být součástí mírového procesu. Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj na sociální síti X napsal, že na summit byly pozvány země, které se staví za principy Charty OSN a mezinárodního práva. Podle agentury DPA Švýcarsko oficiálně pozvalo více než 160 delegací.

Turecký internetový prodejce Trendyol vstupuje na český trh prostřednictvím influencer marketingu

Turecký internetový obchod Trendyol, který je součástí čínské Alibaby, postupně vstupuje na český trh prostřednictvím spolupráce s influencery. Spoléhá především na marketing prostřednictvím sociálních sítí, jako je Instagram, čímž se odlišuje od konkurenčních tržišť. Trendyol se zaměřuje především na oděvy a kromě České republiky plánuje expandovat do Maďarska, Rumunska a Řecka.

Policie začala vyklízet propalestinský tábor na univerzitě v Los Angeles

Část areálu Kalifornské univerzity v Los Angeles (UCLA) v noci na dnešek připomínala bojovou zónu, když zde policie po několikahodinové konfrontaci začala odstraňovat barikády kolem propalestinského tábora a zatýkat demonstranty. Jde o nejnovější z desítek policejních zásahů proti studentským protestům v USA spojeným s válkou v Pásmu Gazy. Vedení školy tábor zakázalo poté, co jej v noci na středu napadli proizraelští demonstranti.

Cher (77) prozradila, proč chodí s mladšími muži a proč kdysi odmítla Elvise Presleyho

Americká popová ikona Cher se svěřila se svými preferencemi ohledně randění a prozradila, co ji přitahuje na mladších mužích. Během rozhovoru v pořadu Jennifer Hudson umělkyně také hovořila o své plachosti mimo pódium a o tom, jak ovlivňuje její milostný život.

EU poskytne Libanonu finanční pomoc v hodnotě jedné miliardy eur

Evropská unie poskytne Libanonu finanční pomoc v hodnotě jedné miliardy eur (25,2 miliardy Kč), oznámila dnes v Bejrútu šéfka Evropské komise Ursula von der Leyenová. Peníze mají směřovat do několika oblastí, podpořit místní zdravotnictví, vzdělávací systém, ekonomiku, ale i bezpečnostní složky, zejména jejich boj s nelegální migrací.

Fed ponechal sazby beze změny, nemá důvěru v pokles inflace

Federální rezervní systém (Fed) ponechal podle očekávání úrokové sazby na stejné úrovni. Americká centrální banka se sice přiklání ke snižování sazeb, její šéf Jerome Powell nicméně uvedl, že to bude trvat déle, než se původně čekalo. Americká inflace je totiž pořád příliš vysoká.

Ruské oblasti hlásí nálety ukrajinských dronů na energetickou infrastrukturu

Útok ukrajinských dronů v noci na dnešek poškodil energetickou infrastrukturu v západoruské Orlovské oblasti, uvedl na telegramu tamní gubernátor Andrej Klyčkov. O úderu bezpilotních letounů z Ukrajiny, která se od února 2022 brání rozsáhlé ruské invazi, na energetické zařízení dnes informoval i šéf nedaleké Smolenské oblasti Vasilij Anochin. Kyjev jejich prohlášení nekomentoval. Ruské ministerstvo obrany podle serveru Meduza ohlásilo likvidaci 12 dronů nad ruskými regiony, o některých oblastech se nezmiňuje.

Počet obětí neštěstí v Číně, kde se po lijácích propadla dálnice, stoupl na 48

Nejméně 48 lidí zahynulo v hornaté oblasti na jihu Číny, kde se ve středu po silných deštích zřítila část dálnice. Dalších 30 lidí je zraněných. S odkazem na novou bilanci zveřejněnou místními médii o tom dnes informovala agentura AFP. Předchozí bilance hovořila o 36 mrtvých.