menu

21.3 C
Czech
Sobota 18. května 2024

Klimatičtí aktivisté dočasně ochromili provoz mnichovského letiště

Letiště v Mnichově dnes ráno dočasně přerušilo provoz v důsledku protestu klimatických aktivistů z hnutí Letzte Generation (Poslední generace), kteří vnikli na pojezdové dráhy a přilepili se k nim. Obě ranveje jsou již v provozu, cestující však musí počítat se zpožděním, informovala agentura DPA s odvoláním na prohlášení správy letiště.

Ruské síly útočí na Vovčansk, obyvatelé jsou evakuováni

Ruské síly zintenzivňují své operace na severu Ukrajiny v Charkovské oblasti a hlásí taktické úspěchy ve stále probíhající bitvě o Vovčansk. Toto město, které bylo v roce 2022 jednou osvobozeno, se nyní stalo klíčovým cílem ruské ofenzivy. Jak ukrajinské, tak ruské zdroje potvrzují, že ruské jednotky postupují směrem k předměstím Vovčanska, což vede k intenzivním bojům v této oblasti.

Tommy Hilfiger, tým Formule 1 Mercedes-AMG PETRONAS a Awake NY zahajují spolupráci na Velké ceně Miami

Sledujte nás na sítích

Amsterdam 4. května 2023 (PROTEXT/BusinessWire) – Toto partnerství upevňuje vazby mezi světem dostihů a módy a zároveň dává prostor hůře zastoupeným komunitám.

Reklama

Společnost Tommy Hilfiger, kterou vlastní PVH Corp. [NYSE: PVH], oznamuje společně s týmem Formule 1 Mercedes-AMG PETRONAS, že newyorská streetwearová značka Awake NY spolu vytvořily novou kolekci a kampaň Tommy x Mercedes-AMG F1 x Awake NY. Kolekce, která bude uvedena na trh 4. května před Velkou cenou Miami, kombinuje citlivost zakladatele Awake NY Angelo Baqueho pro pouliční styl s charakteristickou estetikou TOMMY HILFIGER a vytváří řadu lifestylových ikon inspirovaných motoristickým sportem, které se odvažují být jiné.

Tato tisková zpráva obsahuje multimediální prvky. Celou zprávu najdete zde: https://www.businesswire.com/news/home/20230504005036/cs/

Tommy Hilfiger, Mercedes-AMG PETRONAS Formula One Team and Awake NY Launch Collaboration at Miami Grand Prix

„Formuli 1 fandím už od dětství a v rámci našich partnerství s tímto sportem porušujeme konvence už od 90. let,“ řekl Tommy Hilfiger. „Touto spoluprací jsme chtěli pokračovat v inovacích jak v oblasti designu, tak v inkluzivním duchu, a vytvořit tak odvážnou novou perspektivu pro další generaci návštěvníků závodů.“

Reklama

Angelo Baque, velký obdivovatel Lewise Hamiltona a fanoušek do formule 1, mohl propůjčit své designové hodnoty a étos komunitě, kultuře a městu Miami při příležitosti víkendové Velké ceny. Kolekce představuje novou svěží vizi Formule 1, kde se střetávají perspektivy, jiskří inspirace a každý se může do jízdy zapojit.

„Návštěva Tommyho archivu ve mně vyvolala nostalgii z mládí a inspirovala mě při tvorbě této kolekce,“ řekl Angelo Baque. „Mým přáním bylo autenticky interpretovat streetwearovou a americkou módu. Ani za milion let by mě nenapadlo, že tenhle ekvádorský kluk z newyorského Queensu bude navrhovat kousky, které hrdě nosí Lewis Hamilton, George Russell a Mercedes-AMG F1. Vidět Tommyho, Lewise a mě spolupracovat na tomto projektu je důležité, aby mladší verze nás samých pochopily, že na reprezentaci záleží.“

Kampaň sleduje příběhy o odvaze, odhodlání a duchu, které inspirovaly sedminásobného šampiona a legendu F1 Lewise Hamiltona, vítěze Velké ceny George Russella, Angela Baqueho ze společnosti Awake NY a pana Tommyho Hilfigera na jejich individuálních cestách, a vystupuje v ní i Mick Schumacher, vyhrazený jezdec Mercedes-AMG Petronas F1. Kampaň fotografovala Adrienne Raquel a video obsah natočil Anthony Prince Leslie.

Spolupráce bude odrážet hodnoty programu People’s Place People’s Place, iniciativy společnosti Tommy Hilfiger, jejímž cílem je dát příležitost nedostatečně zastoupeným komunitám v rámci kreativního průmyslu, a to ve spolupráci s organizací Creatives Want Change (CWC), která účastníky z řad BIPOC pozve na závod v Miami 7. května. Danae Harrison, Dayne Thompson a Donald Whorley z CWC budou před závodem úzce spolupracovat s Angelem Baque na startovním roštu a zkoumat, jak se spolupráce vyvíjí od konceptu až po výrobu.

„Změna je nevyhnutelnou součástí sportu i života. Jako tým chápeme, že je důležité přijímat ji na trati i mimo ni, abychom mohli neustále inovovat, podněcovat a řešit výzvy, které před nás staví,“ řekl Toto Wolff, generální ředitel a šéf týmu Mercedes-AMG PETRONAS F1. „Jsme hrdí na to, že můžeme prostřednictvím této spolupráce oslavit tyto společné hodnoty; nejen vytvořením ikonické kolekce, ale také podporou a vyzdvihnutím tvůrců z hůře zastoupených komunit.“

Kolekce Tommy x Mercedes-AMG F1 x Awake NY se sedmi styly pro obě pohlaví přetváří archivní kousky s inspirací závodní a newyorskou pouliční estetikou. Esence amerického stylu je přenesena do světa Formule 1 v podobě klasického baseballového dresu, zatímco tričko věnované Velké ceně Miami přichází ve variantách růžová diva, modrá limonáda „Electric Blue“ a černá. Loga Tommy, Awake NY a Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team se objevují na dlouhých rukávech, polokošilích, baseballových dresech a ragbyových tričkách. Na tričkách a baseballových dresech jsou vyobrazena závodní čísla jezdců, Lewis Hamilton má číslo 44, George Russell 63 a speciální tričko Awake NY odkazuje na rok 85, kdy byl Tommy Hilfiger uveden na trh. Barevné varianty zahrnují Tommyho charakteristickou červenou, bílou a modrou, zatímco kousky Mercedes-AMG F1 představují základní týmovou paletu černé a bílé zvýrazněnou svítivě zelenou.

„Od začátku našeho partnerství v roce 2018 neustále posouváme hranice možností vytvářením odvážných řad, zdůrazňováním příčin důležitých pro obě organizace a sdílením jedinečných příběhů,“ dodal Richard Sanders, obchodní ředitel týmu Mercedes-AMG PETRONAS F1. „Tato inovativní kampaň je dalším krokem, který odráží práci důležitých iniciativ, jako je program People’s Place a Accelerate 25, a zároveň vytváří nápaditou kolekci.“

Kolekce bude k dostání na webových stránkáchTommy.com, shop.mercedesamgf1.com, vybraných prodejnách TOMMY HILFIGER a na určených tratích během nadcházejících víkendů Velkých cen.

Přátelé značky jsou zváni, aby se připojili ke komunitě a konverzaci na sociálních sítích pomocí #TommyHilfiger, #TommyxMercedes-AMGF1xAwakeNY a @TommyHilfiger.

O společnosti TOMMY HILFIGER

TOMMY HILFIGER je jednou z nejuznávanějších prémiových lifestylových značek na světě, která povzbuzuje a inspiruje spotřebitele již od roku 1985. Značka vytváří ikonický styl, který ožívá na pomezí klasiky a novinek a který spoluvytváří s lidmi, kteří formují kulturu po celém světě. TOMMY HILFIGER je oslavou podstaty klasického amerického stylu s moderním nádechem. Tommy Hilfiger nabízí spotřebitelům po celém světě prvotřídní kvalitu a hodnotu pod lyfestylovými značkami TOMMY HILFIGER a TOMMY JEANS s širokou nabídkou kolekcí zahrnující pánské, dámské a dětské sportovní oblečení, džíny, doplňky a obuv. Tommy Hilfiger se důsledně drží zásad udržitelnosti a inkluzivity.

Celosvětový maloobchodní prodej výrobků TOMMY HILFIGER činil v roce 2021 přibližně 9,3 miliardy dolarů a značku zajišťuje více než 16.000 spolupracovníků po celém světě, kteří působí ve 100 zemích a ve více než 2000 maloobchodních prodejnách, včetně největšího globálního vlajkového obchodu na adresetommy.com. Společnost PVH získala společnost Tommy Hilfiger v roce 2010 a nadále dohlíží na cílený přístup k růstu celosvětové prestiže, zastoupení a dlouhodobého růstu značky.

O PVH Corp.

PVH je jednou z největších a nejobdivovanějších módních společností na světě, která navazuje kontakty se zákazníky ve více než 40 zemích. Mezi naše globální ikonické značky patří Calvin Klein a TOMMY HILFIGER. Naše více než 140letá historie je založena na síle našich značek, našeho týmu a našem odhodlání trvale posouvat módu vpřed. To je naše síla. To je síla PVH.

Sledujte nás na Facebooku, Instagramu, Twitteru a LinkedIn.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Zdrojovou verzi najdete na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20230504005036/cs/

Kontakt:

Tisk:
Tommy Hilfiger

Lyndsey Anderson

Senior Manager Global Communications and PR

[email protected]

Zdroj: PVH Corp.

PROTEXT

Reklama
Reklama

Vybrali jsme pro vás

Reklama

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Zelenskyj: Ukrajina se připravuje na zesílenou ruskou ofenzivu, protože protivzdušná obrana selhává

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj vyjádřil znepokojení nad stupňující se ruskou ofenzívou na severovýchodě země a varoval, že Kyjev je špatně vybaven a má pouze čtvrtinu protivzdušné obrany potřebné k udržení frontové linie. Nedávný překvapivý útok ruských sil v Charkovské oblasti, zahájený 10. května, vedl k jejich nejvýznamnějším územním ziskům za posledních 18 měsíců.

KLDR otestovala taktickou balistickou střelu s novou navigací

Severní Korea provedla zkoušku odpalu taktické balistické střely a severokorejský vůdce Kim Čong-un zároveň slíbil posílit jadernou sílu země. Informovala o tom dnes severokorejská oficiální agentura KCNA.

Klimatičtí aktivisté dočasně ochromili provoz mnichovského letiště

Letiště v Mnichově dnes ráno dočasně přerušilo provoz v důsledku protestu klimatických aktivistů z hnutí Letzte Generation (Poslední generace), kteří vnikli na pojezdové dráhy a přilepili se k nim. Obě ranveje jsou již v provozu, cestující však musí počítat se zpožděním, informovala agentura DPA s odvoláním na prohlášení správy letiště.

Hongkong oficiálně zahájil pilotní projekt plateb v digitálních jüanech

Hongkongský měnový úřad v pátek oznámil, že uživatelé v Hongkongu si nyní mohou zřídit osobní peněženky e-CNY pro přeshraniční platby. Očekává se, že tento krok rozšíří používání digitální měny čínské centrální banky mezi tamními obyvateli.

ANALÝZA: Ruský postup u Charkova je mimo jiné selháním Západu

Ruská vojska postupují. Ruský taktický úspěch. Probíhající obranné boje. Na takové fráze lze na internetu v posledních dnech narazit opakovaně. Rusové skutečně postupují, situace je kritická a může za to vedle dalších faktorů naše nerozhodnost. Lze to označit za demonstraci toho, co se stane, když přestaneme Ukrajinu podporovat. Pro Západ to budiž lekcí, neboť Rusko se ekonomicky připravuje na dlouhou válku.

Po americkém provizorním mole se do Gazy dostaly první kamiony s pomocí

Do Pásma Gazy se dnes ráno dostaly první kamiony s humanitární pomocí přes provizorní molo, které tam ve čtvrtek dokončila americká armáda. Informovala o tom agentura AP. V oblasti se v posledním týdnu dále zhoršila humanitární krize poté, co izraelská armáda minulý týden obsadila přechod Rafáh na jihu Pásma Gazy, jímž se na toto palestinské území dostával největší objem pomoci. Palestinské ministerstvo zdravotnictví ovládané hnutím Hamás dnes oznámilo, že izraelská ofenziva od října stála život nejméně 35.303 Palestinců, téměř 80.000 dalších utrpělo zranění.
Reklama

DOPORUČUJEME

Evoluce evropských kasin: Směs historie a moderního luxusu

Evropská kasina mají dlouhou a fascinující historii, která sahá až do 17. století. Tyto podniky prošly výraznou proměnou a dnes představují jedinečnou kombinaci historického...

Ronaldo, Ronaldinho a Agüero si stěžují, že se Erling Haaland stal postavou ve hře Clash of Clans

Helsinky (Finsko) 17. května 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - • Norská fotbalová superstar se má stát postavou barbarského krále ve hře Clash of Clans, jedné z...

Video "Využijte svůj hlas“ zaznamenalo více než 190 milionů zhlédnutí

Krátký dokumentární film Evropského parlamentu, který zdůrazňuje význam voleb a ochrany demokracie, byl od svého uvedení 29. dubna zhlédnut více než 190 milionkrát.Video, jež...
Reklama
Reklama

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Zelenskyj: Ukrajina se připravuje na zesílenou ruskou ofenzivu, protože protivzdušná obrana selhává

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj vyjádřil znepokojení nad stupňující se ruskou ofenzívou na severovýchodě země a varoval, že Kyjev je špatně vybaven a má pouze čtvrtinu protivzdušné obrany potřebné k udržení frontové linie. Nedávný překvapivý útok ruských sil v Charkovské oblasti, zahájený 10. května, vedl k jejich nejvýznamnějším územním ziskům za posledních 18 měsíců.

KLDR otestovala taktickou balistickou střelu s novou navigací

Severní Korea provedla zkoušku odpalu taktické balistické střely a severokorejský vůdce Kim Čong-un zároveň slíbil posílit jadernou sílu země. Informovala o tom dnes severokorejská oficiální agentura KCNA.

Klimatičtí aktivisté dočasně ochromili provoz mnichovského letiště

Letiště v Mnichově dnes ráno dočasně přerušilo provoz v důsledku protestu klimatických aktivistů z hnutí Letzte Generation (Poslední generace), kteří vnikli na pojezdové dráhy a přilepili se k nim. Obě ranveje jsou již v provozu, cestující však musí počítat se zpožděním, informovala agentura DPA s odvoláním na prohlášení správy letiště.

Hongkong oficiálně zahájil pilotní projekt plateb v digitálních jüanech

Hongkongský měnový úřad v pátek oznámil, že uživatelé v Hongkongu si nyní mohou zřídit osobní peněženky e-CNY pro přeshraniční platby. Očekává se, že tento krok rozšíří používání digitální měny čínské centrální banky mezi tamními obyvateli.

ANALÝZA: Ruský postup u Charkova je mimo jiné selháním Západu

Ruská vojska postupují. Ruský taktický úspěch. Probíhající obranné boje. Na takové fráze lze na internetu v posledních dnech narazit opakovaně. Rusové skutečně postupují, situace je kritická a může za to vedle dalších faktorů naše nerozhodnost. Lze to označit za demonstraci toho, co se stane, když přestaneme Ukrajinu podporovat. Pro Západ to budiž lekcí, neboť Rusko se ekonomicky připravuje na dlouhou válku.

Oxid uhličitý se hromadí v atmosféře nejrychleji za posledních 50 tisíc let

Koncentrace oxidu uhličitého (CO2) rostou nejrychleji za posledních 50 tisíc let, prozradila studie amerických a skotských vědců založená na analýze vzorků antarktického ledu. K emisím skleníkového plynu docházelo přirozenou cestou již v minulosti, jejich současný nárůst ale pohání spalování fosilních paliv.

Po americkém provizorním mole se do Gazy dostaly první kamiony s pomocí

Do Pásma Gazy se dnes ráno dostaly první kamiony s humanitární pomocí přes provizorní molo, které tam ve čtvrtek dokončila americká armáda. Informovala o tom agentura AP. V oblasti se v posledním týdnu dále zhoršila humanitární krize poté, co izraelská armáda minulý týden obsadila přechod Rafáh na jihu Pásma Gazy, jímž se na toto palestinské území dostával největší objem pomoci. Palestinské ministerstvo zdravotnictví ovládané hnutím Hamás dnes oznámilo, že izraelská ofenziva od října stála život nejméně 35.303 Palestinců, téměř 80.000 dalších utrpělo zranění.

Martin Nečas se může připojit k českému hokejovému týmu na mistrovství světa

Martin Nečas, útočník Caroliny Hurricanes, projevil zájem reprezentovat Českou republiku na mistrovství světa v hokeji. Jako nejproduktivnější Čech v play off NHL by mohl významně posílit národní tým. Generální manažer české hokejové reprezentace, Petr Nedvěd, potvrdil probíhající jednání s Nečasem a očekává se, že rozhodnutí o jeho účasti bude brzy oznámeno.

Nejméně čtyři oběti si vyžádala prudká bouře v Houstonu

Nejméně čtyři lidé přišli o život při silných bouřkách, které se ve čtvrtek přehnaly přes město Houston v americkém státě Texas, uvedla dnes agentura AP s odvoláním na úřad starosty. Čtyři úmrtí potvrdila starostova poradkyně Mary Bentonová. Silné bouřky vyrážely okna ve výškových budovách, kácely stromy a připravily o elektrický proud téměř 900.000 domácností a podniků ve městě a v okolí. Jihovýchod Texasu živly zasáhly již podruhé v tomto měsíci, napsala AP.
Reklama
Reklama