menu

15 C
Czech
Sobota 4. května 2024

USA dodají Ukrajině další rakety Patriot, oznámil ministr obrany Lloyd Austin

Podle ministra obrany USA Lloyda Austina poskytnou Spojené státy Ukrajině další rakety Patriot, které posílí její systémy protivzdušné obrany, a to v rámci významného balíčku pomoci ve výši 6 miliard dolarů. Střely budou sloužit k doplnění dříve dodaných systémů protivzdušné obrany Patriot.

Další rok v knihách: Mary Kay investuje do budoucnosti mladých žen prostřednictvím programů a stipendií, které jim poskytují příležitosti ke vzdělávání s významným potenciálem

Sledujte nás na sítích

Dallas (USA) 23. prosince 2022 (PROTEXT/BusinessWire) – Společnost Mary Kay nedávno oznámila svou strategii udržitelného rozvoje – Enriching Lives Today for a Sustainable Tomorrow (Obohacování dnešních životů pro udržitelný zítřek), která zahrnuje pět pilířů, 15 závazků a více než deset let činnosti. Tato strategie byla vypracována ve spolupráci s klíčovými zúčastněnými stranami společnosti Mary Kay a je v souladu s cíli udržitelného rozvoje OSN, díky čemuž se společnost Mary Kay stala důležitou součástí globální koalice pro zajištění lepší budoucnosti.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Celou zprávu si můžete prohlédnout zde: https://www.businesswire.com/news/home/20221222005031/en/

V rámci této komplexní strategie a v rámci pokračování své desítky let trvající podpory posílení postavení žen, vzdělávání a podnikání se společnost Mary Kay zavázala poskytnout do roku 2030 250.000 mladých žen příležitost ke vzdělávání. Aby podpořila své poslání spočívající v obohacování životů žen, zajistila v roce 2022 partnerství a stipendia s místními a celosvětovými organizacemi mladým ženám po celém světě výjimečné příležitosti ke vzdělání, aby si mohly plnit své sny.

2022 Mary Kay Inc. Partnerství/programy zahrnovaly např:

• Granty pro mladé ženy v oborech STEAM – šest příjemkyň získalo granty vytvořené s cílem pozvednout mladé ženy v oborech STEAM a povzbudit je, aby pokračovaly ve svých zájmech a kariéře. Příjemkyně z roku 2022 pocházely ze Severní Makedonie, Německa, Filipín, Číny a Austrálie a usilovaly o kariéru v různých oblastech, od vývoje aplikací a architektonických děl až po fyziku a geotermální vynálezy.

• Grant na další vzdělávání pro mladé ženy v oblasti STEAM – V rámci grantů a sociální kampaně společnosti Mary Kay Young Women in STEAM získala Ivanna Hernandezová, držitelka grantu z roku 2021, druhý grant na další realizaci svého snu stát se první latinskoamerickou astronautkou, která poletí na Mars. Vystoupila v dokumentárním filmu, který byl natočen s cílem inspirovat mladé ženy ke střelbě ke hvězdám – nebo v tomto případě na Mars!

• Stipendium Společnosti kosmetických chemiků Madam C. J. Walkerové – Založeno na počest Walkerové, první ženy, která se sama stala milionářkou a která zbohatla na vývoji řady kosmetických a vlasových produktů pro černošské ženy. Na 75. výročním zasedání SCC předaly paní A’Lelia Bundlesová, pravnučka madam C. J. Walkerové, a doktorka Michelle Hinesová, ředitelka pro formulaci produktů ve společnosti Mary Kay, stipendia madam C. J. Walkerové pro studenty z nedostatečně zastoupených menšin, kteří se snaží získat vysokoškolské vzdělání v oborech STEM souvisejících s kosmetickým průmyslem a osobní péčí. Toto ocenění podporuje Společnost kosmetických chemiků, partnerem je a financuje ho společnost Mary Kay. Mezi vítězné příjemce patří: Joy Rutherfordová, studentka pátého ročníku doktorského studia a výzkumná pracovnice NIH; a Imani Elaine Porterová, studentka druhého ročníku biochemie na Hampton University.

• Organizace Network for Teaching Entrepreneurship (Síť pro výuku podnikání) – Partnerství, jehož cílem je poskytnout 47.000 mladým lidem na celém světě výukové programy v oblasti podnikání a příležitosti k rozvoji inovativního myšlení. Prostřednictvím podpory 1) základního programu Aspiring Entrepreneurs Program (USA); 2) World Series of Innovation a 3) World Series of Innovation Challenge Innovation Days pomáhá společnost Mary Kay umožnit mladým lidem dosáhnout jejich podnikatelských snů. Ve školním roce 2021-2022 společnost Mary Kay sponzorovala NFTE World Series of Innovation (WSI), kde 21 týmů začínajících začínajících sociálních podnikatelů vyhrálo celkem 16.800 USD za svá navržená řešení sedmi výzev, z nichž každá byla zaměřena na podporu jednoho z cílů udržitelného rozvoje. Mezi sponzory sedmi inovačních výzev patřili: Bank of the West, Citi Foundation, Mary Kay, Saint-Gobain North America, Ernst & Young, LLP (EY), Maxar Technologies a PIMCO. Světová série inovačních výzev 2022 byla zahájena v září 2022 a společnost Mary Kay se jí účastní již třetím rokem a řeší cíl SDG 14: Život pod vodou.

• Město Lewisville, IncubatorEDU – ve spolupráci s Lewisville Independent School District (LISD) nabízí IncubatorEDU studentům Lewisville High School rozsáhlý podnikatelský program. Mentoři z komunity a akce na konci roku poskytují studentům skutečné podnikatelské zkušenosti a vzdělávací příležitosti.

• Akademie marketingových věd – Již více než 25 let podporuje společnost Mary Kay udělování cen Mary Kay za disertační práce a návrhy disertačních prací na každoroční konferenci Akademie marketingových věd (AMS), kde účastníci z řad doktorandů prezentují své úspěšně obhájené disertační práce a získávají finanční odměnu a kritickou zpětnou vazbu od kolegů, aby zvýšili své šance na budoucí publikování své práce ve vědeckých časopisech.

• Uršulinská akademie v Dallasu – Nadační stipendium Mary Kay Ashové – stipendium každoročně udělované na podporu dívek se vzděláním, které je vybaví dovednostmi a sebevědomím potřebnými k tomu, aby dokázaly velké věci.

• Armádní stipendijní nadace – čestné stipendium Mary Kay Corporation – stipendium každoročně udělované zasloužilým synům a dcerám vojáků americké armády a armádních veteránů a manželkám vojáků v aktivní službě.

• Hispánský stipendijní fond – stipendium každoročně udělované s cílem podpořit studenty a rodiče a poskytnout jim znalosti a prostředky k úspěšnému dokončení vysokoškolského studia a zároveň poskytnout podpůrné služby a stipendia co největšímu počtu výjimečných studentů, stipendistů HSF a absolventů.

O společnosti Mary Kay

Mary Kay Ashová, jedna z prvních podnikatelek, které pronikly skleněným stropem, založila svou vysněnou kosmetickou společnost v roce 1963 s jediným cílem: obohatit život žen. Tento sen se rozrostl v multimiliardovou společnost s miliony nezávislých prodejců v téměř 40 zemích. Jako společnost zaměřená na rozvoj podnikání se Mary Kay snaží posilovat postavení žen na jejich cestě k ekonomické nezávislosti prostřednictvím vzdělávání, mentoringu, propagace, vytváření sítí a inovací. Mary Kay investuje do vědy, která stojí za krásou a výrobou špičkové péče o pleť, dekorativní kosmetiky, doplňků stravy a parfémů. Mary Kay také věří v bohatší životy dnes pro udržitelnější zítřek a spolupracuje s organizacemi z celého světa, které se zaměřují na propagaci špičkového podnikání, podporu výzkumu rakoviny, prosazování rovnosti žen a mužů, ochranu obětí domácího násilí, zkrášlování našich komunit a povzbuzování dětí, aby šly za svými sny. Více informací se dozvíte na stránkách marykayglobal.com, najdete nás na Facebooku, Instagramu a LinkedInu nebo nás sledujte na Twitteru.

Zobrazit zdrojovou verzi na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20221222005031/en/

Kontakty

Mary Kay Inc.

Korporátní komunikace

marykay.com/newsroom

972 687 5332 nebo [email protected]

Zdroj: Mary Kay Inc.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Vybrali jsme pro vás

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Kateřina Siniaková porazila Američanku Kruegerovou a postoupila ve španělském turnaji

Česká tenistka Kateřina Siniaková (27) se vrátila na antukové kurty s triumfem nad Američankou Ashlyn Krueger (19) na turnaji WTA 125k v Lleidě. Po dvousetovém obratu vyhrála 2:6, 6:2, 6:1 a postoupila mezi čtveřici nejlepších.

Austin potvrdil nasazení Rusů na letecké základně v Nigeru, kde sídlí americká armáda

Bylo potvrzeno, že na letecké základně 101 v nigerském Niamey byly vedle amerických jednotek rozmístěny i ruské bezpečnostní síly. Nasazení, které trvá již několik týdnů, vyvolalo obavy z geopolitických důsledků v regionu.

Jak se z Ryana Goslinga stal opatrný otec: Přístup k výběru rolí výrazně ovlivňují jeho dvě dcery

Přístup Ryana Goslinga k jeho umělecké kariéře se změnil poté, co se stal otcem. Nyní proto podle svých slov upřednostňuje role, které jsou v souladu s rodinným životem. Ztvárnění temných postav se tak Gosling vyhýbá, prozradil v nedávném rozhovoru.

Turecko zastavilo veškerý obchod s Izraelem kvůli jeho počínání v Gaze

Turecko zastavilo veškerý obchod s Izraelem kvůli válce v Pásmu Gazy. Agentuře Bloomberg to sdělili dva nejmenovaní turečtí představitelé obeznámení se situací. Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan patří mezi nejhlasitější odpůrce izraelské invaze.

Pošlete rakety Patriot, naléhají po ruských útocích ukrajinští energetici

Oleh, šéf technického oddělení ukrajinské elektrárny, která se opakovaně stala terčem ruského útoku, má jasnou odpověď na otázku, co těžce zkoušený ukrajinský energetický sektor nejvíce potřebuje: "Patrioty." Ukrajinští energetici se snaží opravovat škody způsobené zesilujícími ruskými vzdušnými útoky, jejichž účelem je zdemolovat ukrajinskou energetickou infrastrukturu, podkopat ekonomiku a podlomit morálku společnosti. Obávají se, že nezvládnou zemi připravit na zimu, pokud spojenci Kyjevu nedodají systémy protivzdušné obrany, jako jsou americké Patrioty, které by pomohly překazit snahy Rusů napáchat další škody na beztak poničených elektrárnách, napsala agentura AP.

Záplavy na jihu Brazílie mají 29 obětí, voda ohrožuje přehrady

Rozsáhlé záplavy, které v těchto dnech sužují jih Brazílie, mají nejméně 29 obětí. Dalších 60 lidí se pohřešuje. Informovaly o tom místní úřady. Guvernér státu Rio Grande du Sul Eduardo Leite řekl, že počet obětí dále poroste. Podle brazilských médií se protrhla jedna z přetížených přehrad a u dalších čtyřech kolaps hrozí.

DOPORUČUJEME

Rozbor pitné vody ze studny

Hradec Králové 3. května 2024 (PROTEXT) - Voda ve studních obsahuje velmi často rizikové látky a bakterie, které mohou přinášet zdravotní rizika. Legislativa, pro...

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Kateřina Siniaková porazila Američanku Kruegerovou a postoupila ve španělském turnaji

Česká tenistka Kateřina Siniaková (27) se vrátila na antukové kurty s triumfem nad Američankou Ashlyn Krueger (19) na turnaji WTA 125k v Lleidě. Po dvousetovém obratu vyhrála 2:6, 6:2, 6:1 a postoupila mezi čtveřici nejlepších.

Austin potvrdil nasazení Rusů na letecké základně v Nigeru, kde sídlí americká armáda

Bylo potvrzeno, že na letecké základně 101 v nigerském Niamey byly vedle amerických jednotek rozmístěny i ruské bezpečnostní síly. Nasazení, které trvá již několik týdnů, vyvolalo obavy z geopolitických důsledků v regionu.

Jak se z Ryana Goslinga stal opatrný otec: Přístup k výběru rolí výrazně ovlivňují jeho dvě dcery

Přístup Ryana Goslinga k jeho umělecké kariéře se změnil poté, co se stal otcem. Nyní proto podle svých slov upřednostňuje role, které jsou v souladu s rodinným životem. Ztvárnění temných postav se tak Gosling vyhýbá, prozradil v nedávném rozhovoru.

Turecko zastavilo veškerý obchod s Izraelem kvůli jeho počínání v Gaze

Turecko zastavilo veškerý obchod s Izraelem kvůli válce v Pásmu Gazy. Agentuře Bloomberg to sdělili dva nejmenovaní turečtí představitelé obeznámení se situací. Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan patří mezi nejhlasitější odpůrce izraelské invaze.

Pošlete rakety Patriot, naléhají po ruských útocích ukrajinští energetici

Oleh, šéf technického oddělení ukrajinské elektrárny, která se opakovaně stala terčem ruského útoku, má jasnou odpověď na otázku, co těžce zkoušený ukrajinský energetický sektor nejvíce potřebuje: "Patrioty." Ukrajinští energetici se snaží opravovat škody způsobené zesilujícími ruskými vzdušnými útoky, jejichž účelem je zdemolovat ukrajinskou energetickou infrastrukturu, podkopat ekonomiku a podlomit morálku společnosti. Obávají se, že nezvládnou zemi připravit na zimu, pokud spojenci Kyjevu nedodají systémy protivzdušné obrany, jako jsou americké Patrioty, které by pomohly překazit snahy Rusů napáchat další škody na beztak poničených elektrárnách, napsala agentura AP.

Záplavy na jihu Brazílie mají 29 obětí, voda ohrožuje přehrady

Rozsáhlé záplavy, které v těchto dnech sužují jih Brazílie, mají nejméně 29 obětí. Dalších 60 lidí se pohřešuje. Informovaly o tom místní úřady. Guvernér státu Rio Grande du Sul Eduardo Leite řekl, že počet obětí dále poroste. Podle brazilských médií se protrhla jedna z přetížených přehrad a u dalších čtyřech kolaps hrozí.

Biden odsoudil násilné demonstrace za Palestinu a jakékoli formy nenávisti

Americký prezident Joe Biden směrem k demonstrantům za Palestince vzkázal, že každý ve Spojených státech má právo na pokojný protest, ale zároveň je třeba dodržovat zákony. Zdůraznil také, že v USA není místo pro rasismus, antisemitismus nebo islamofobii.

Britští labouristé vyhráli doplňovací volby, bodují i v těch lokálních

Britští opoziční labouristé zvítězili ve čtvrtečních doplňovacích parlamentních volbách ve volebním obvodu Blackpool South, kde sebrali parlamentní křeslo vládnoucím konzervativcům. Výrazně lépe než vládní strana si levice vede i v průběžném sčítání místních voleb, které jsou považovány za poslední velký test voličských nálad před letošními parlamentními volbami.

Vedení Sciences Po nevyhovělo požadavku propalestinských studentů

Vedení francouzské prestižní univerzity Sciences Po nevyhoví požadavku části studentů vytvořit pracovní skupinu, která by prověřila vztahy s izraelskými univerzitami. Dnes to podle agentury AFP prohlásil prozatímní správce školy Jean Bassères. V reakci na to některé studentské organizace vyzvaly studenty, aby obnovili protesty, které pozastavili minulý týden. Škola kvůli tomu v pátek neotevře své hlavní budovy v Paříži. Někteří studenti jsou odhodlaní zahájit hladovku.