menu

17 C
Czech
Pondělí 6. května 2024

EU poskytne Libanonu finanční pomoc v hodnotě jedné miliardy eur

Evropská unie poskytne Libanonu finanční pomoc v hodnotě jedné miliardy eur (25,2 miliardy Kč), oznámila dnes v Bejrútu šéfka Evropské komise Ursula von der Leyenová. Peníze mají směřovat do několika oblastí, podpořit místní zdravotnictví, vzdělávací systém, ekonomiku, ale i bezpečnostní složky, zejména jejich boj s nelegální migrací.

Jamie Vardy dovedl Leicester City k mistrovskému titulu, Maresca doufá v jeho setrvání

Leicester City v čele s Jamiem Vardym si v pondělí večer zajistil titul v Championship díky rozhodujícímu vítězství 3:0 nad Prestonem North End. Vardy, bývalý anglický útočník, prokázal svou nezdolnost, když vstřelil dva ze tří gólů, čímž zvýšil svůj celkový počet gólů v této sezóně na osmnáct.

Sterling a Yoti společně uvádějí na mezinárodní trh exkluzivní přenosné řešení pro ověření digitální identity

Sledujte nás na sítích

New York 11. listopadu 2022 (PROTEXT/PRNewswire) – Společnosti Sterling a Yoti začlení jedinečný pracovní postup ověřování digitální identity do procesu přijímání zaměstnanců v regionu EMEA a APAC.

Tento krok pomůže posílit kontroly před nástupem do zaměstnání společnostem na celém světě.

Partneři také zavedou bezpečné digitální identity pro kandidáty, které lze sdílet s dalšími podniky a organizacemi pro různé účely.

Společnost Sterling (NASDAQ: STER), přední poskytovatel řešení pro prověřování spolehlivosti a identity, se spojuje se specialistou na digitální identitu společností Yoti pro efektivnější analýzu informací o budoucích zaměstnancích a rozšíření služeb digitální identity. Tato spolupráce spojuje více než 45 let zkušeností společnosti Sterling v oblasti kontrol spolehlivosti s inovativní technologií ověřování identity společnosti Yoti. Globální partnerství umožní rozšířit služby společnosti Sterling v oblasti digitální identity v regionu EMEA a APAC a urychlit její vizi vytváření přenosných identit kandidátů se zaměřením na ochranu soukromí.

Partnerství mezi společnostmi Sterling a Yoti umožní začlenit unikátní metodu digitálního ověřování totožnosti přímo do procesu přijímání zaměstnanců, což zaměstnavatelům umožní uplatnit přístup „identita především“, kdy je totožnost kandidáta ověřena před provedením dalších prověrek a před samotným přijetím do zaměstnání. Výsledkem je kvalitnější prověření kandidátů před nástupem do zaměstnání, snížená nebo zcela odbouraná potřeba používat fyzické doklady a zjednodušený proces přijímání i nástupu do zaměstnání jak pro zaměstnavatele, tak pro zaměstnance.

Kandidáti, kteří ověří svou totožnost prostřednictvím systémů společností Sterling a Yoti, si navíc budou moci snadno vytvořit bezpečnou a opakovaně použitelnou digitální identitu. Po jednorázovém ověření identity pak budou moci v pouhých několika sekundách sdílet své údaje s dalšími podniky pro mnohem jednodušší ověřování. Takto vytvořená digitální identita poslouží uživatelům také při budoucích náborech, ověřování věku i v dalších procesech, které vyžadují ověření totožnosti.

„Jsme nadšeni, že můžeme spolupracovat se společností Yoti, mezinárodním lídrem v oblasti ověřování digitální identity, a nabídnout tak přístup k identifikačním službám společnosti Sterling zaměstnavatelům po celém světě,“ řekl generální ředitel společnosti Sterling Josh Peirez. „Toto partnerství poskytne našim klientům exkluzivní, plně integrované řešení pro digitální identitu, které zefektivní a zjednoduší ověřování identity a zvýší přesnost kontrol spolehlivosti v náborových procesech.“

Generální ředitel společnosti Yoti Robin Tombs uvedl: „Rádi spojujeme naši technologii ověřování digitální identity s odbornými znalostmi společnosti Sterling v oblasti prověřování spolehlivosti pro vytvoření inovativního, integrovaného řešení digitální identity. Společnostem tak můžeme nabídnout nejkomplexnější, nejbezpečnější a nejefektivnější prověřování kandidátů. Díky přístupu „identita především“ si zaměstnavatelé mohou být jisti, že se o práci uchází správná osoba, a těžit z hladkého procesu nástupu do zaměstnání. Naše kontroly digitální identity zefektivní prověřování kandidátů a zvýší efektivitu celého procesu přijímání zaměstnanců.“

Plně integrovaný pracovní postup společností Sterling a Yoti je vytvořen na základě opakovaně využitelné digitální identity a standardů ochrany soukromí. Klienti společnosti Sterling a jejich kandidáti získají přístup k této jedinečné možnosti ve všech mezinárodních regionech společnosti Sterling od roku 2023, přičemž první fáze začne ve Velké Británii.

Pro více informací navštivte online centrum pro digitální identitu na webu společnosti Sterling (Sterling’s Digital Identity Hub) .

Poznámky pro redakci:

Podle nové legislativy lze nyní kontroly práva na práci a DBS provádět digitálně pomocí poskytovatele služeb pro identifikaci (IDSP). Společnost Yoti a její partner Post Office jsou prvním certifikovaným IDSP ve Spojeném království. Společnost Sterling je rovněž certifikovaným poskytovatelem IDSP v rámci britského rámce důvěry pro digitální identitu a atributy pro kontroly práva na práci ve Spojeném království, trestního rejstříku DBS a práva na nájem ve Spojeném království.

O společnosti Sterling

Společnost Sterling (NASDAQ: STER) – přední poskytovatel služeb v oblasti ověřování spolehlivosti a identity – pomáhá více než 50.000 svých klientů budovat kulturu zaměřenou na lidi a postavenou na základech důvěry a bezpečnosti prostřednictvím svých služeb prověřování spolehlivosti a identity. Díky technologicky vyspělým službám společnosti Sterling mohou organizace v nejrůznějších odvětvích vytvářet skvělé prostředí pro své pracovníky, partnery i zákazníky. Společnost Sterling působí po celém světě a v průběhu dvanácti měsíců do 31. prosince 2021 uskutečnila více než 95 milionů rešerší. Navštivte nás na adrese sterlingcheck.com/ .

O společnosti Yoti

Yoti je technologická společnost zabývající se digitální identitou, která umožňuje lidem bezpečněji prokázat, kdo jsou, a ověřuje jejich totožnost a oprávnění online i osobně. V současné době poskytuje po celém světě řešení pro ověřování totožnosti a věku, elektronické podepisování dokumentů, správu přístupu a autentizaci. Ve Velké Británii Yoti spolupracuje se společností Post Office na urychlení přijetí digitální identity v celostátním měřítku zahrnujícím 11.500 poboček Post Office, online i další kanály. Bezplatnou aplikaci Yoti si po celém světě stáhlo více než 12 milionů lidí. K dispozici je v angličtině, španělštině, francouzštině, němčině, portugalštině a polštině. Společnost Yoti je certifikována podle normy ISO/IEC 27001:2013 pro služby ověřování totožnosti a má certifikát ISAE 3000 (SOC 2) typu 2 pro technické a organizační bezpečnostní procesy. Další informace naleznete na adrese www.yoti.com .

Kontakty:

Sterling

Investoři:

Judah Sokel

[email protected]

Média:

Jamie Serino

[email protected]

Yoti

[email protected]

Logo –
https://mma.prnewswire.com/media/391492/Sterling_Talent_Solutions_Logo.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1941993/Yoti.jpg

Vybrali jsme pro vás

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

EU bude chránit své firmy před nekalými praktikami Číny, řekla von der Leyenová

Evropská unie je odhodlaná chránit evropské firmy a ekonomiky před nekalými praktikami Číny. Po dnešním jednání s čínským prezidentem Si Ťin-pchingem v Paříži to řekla předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová. Čínský prezident však podle agentury v následném prohlášení kritiku odmítl. Von der Leyenová také zdůraznila, že počítá s vlivem Číny na Rusko pro ukončení války na Ukrajině.

Víceprezident společnosti Tesla v Číně Tom Zhu se vrací do čela provozu

Po období zvýšené odpovědnosti v rámci společnosti Tesla se Tom Zhu, viceprezident pro Čínu, vrací do své funkce a povede operace v zemi. Tento krok přichází v době, kdy se generální ředitel Elon Musk věnuje různým podnikům, což vede k jeho izolaci v čele společnosti. Zhu, který hrál klíčovou roli v úspěchu společnosti Tesla v Číně, dohlížel na vývoj velmi úspěšné továrny Gigafactory Shanghai.

Rusko chystá vojenské cvičení zaměřené na přípravu taktických jaderných zbraní

Rusko chystá manévry zahrnující přípravu rozmístění a použití taktických jaderných zbraní, oznámilo dnes ruské ministerstvo obrany. Uvedlo, že cvičení se zaměří na zajištění územní celistvosti a suverenity Ruska "v reakci na provokativní prohlášení a hrozby ze strany některých západních představitelů vůči Ruské federaci". Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov později řekl, že půjde o reakci na výroky západních činitelů, včetně francouzského prezidenta Emmanuela Macrona, ohledně možného vyslání vojáků NATO na Ukrajinu, což by podle Peskova znamenalo postavit vojáky NATO proti ruské armádě.

Prezidentka ABC News po třech letech neúspěšného vedení redakce rezignuje

Prezidentka americké televize ABC Kim Godwin po třech letech ve funkci rezignovala a podle svých slov odchází z žurnalistiky. Stalo se tak poté, co společnost v únoru povolala veteránku Dysney Debru OConnell, aby dohlížela na chod redakce.

Si Ťin-pching dorazil do Paříže, dnes se setká s Macronem

Čínský prezident Si Ťin-pching včera dorazil do Francie a dnes má oficiálně zahájit svou dvoudenní návštěvu země na oslavu 60 let od navázání francouzsko-čínských diplomatických vztahů. Následně navštíví i Srbsko a Maďarsko. Na kontinent zavítal od pandemie covidu-19 poprvé.

Dronový útok z Ruska poničil energetické objekty v Sumách, tvrdí úřady

Pří ruském dronovém útoku na město Sumy na severu Ukrajiny byla v noci na dnešek poničena energetická infrastruktura, oznámil šéf Sumské oblasti Oleksij Drozděnko. Bez dodávek elektrického proudu zůstaly statisíce lidí. Ukrajinská protivzdušná obrana v noci sestřelila 12 ze 13 útočných dronů Šáhed, tvrdí letectvo.

DOPORUČUJEME

Porsche Česká republika podporuje ochranu volně žijících ptáků

Praha 6. května 2024 (PROTEXT) - Společnost Porsche Česká republika, největší importér automobilů do Česka, zapůjčila České společnosti ornitologické (ČSO) dva pick-upy Volkswagen Amarok...

VIDEOSTREAM ZDARMA: Den Evropy v Olomouci

ČTK bude v úterý 7. května 2024 v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line veřejnou debatu o EU. Diskuse je součástí projektu Evropského parlamentu a...

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

EU bude chránit své firmy před nekalými praktikami Číny, řekla von der Leyenová

Evropská unie je odhodlaná chránit evropské firmy a ekonomiky před nekalými praktikami Číny. Po dnešním jednání s čínským prezidentem Si Ťin-pchingem v Paříži to řekla předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová. Čínský prezident však podle agentury v následném prohlášení kritiku odmítl. Von der Leyenová také zdůraznila, že počítá s vlivem Číny na Rusko pro ukončení války na Ukrajině.

Víceprezident společnosti Tesla v Číně Tom Zhu se vrací do čela provozu

Po období zvýšené odpovědnosti v rámci společnosti Tesla se Tom Zhu, viceprezident pro Čínu, vrací do své funkce a povede operace v zemi. Tento krok přichází v době, kdy se generální ředitel Elon Musk věnuje různým podnikům, což vede k jeho izolaci v čele společnosti. Zhu, který hrál klíčovou roli v úspěchu společnosti Tesla v Číně, dohlížel na vývoj velmi úspěšné továrny Gigafactory Shanghai.

Rusko chystá vojenské cvičení zaměřené na přípravu taktických jaderných zbraní

Rusko chystá manévry zahrnující přípravu rozmístění a použití taktických jaderných zbraní, oznámilo dnes ruské ministerstvo obrany. Uvedlo, že cvičení se zaměří na zajištění územní celistvosti a suverenity Ruska "v reakci na provokativní prohlášení a hrozby ze strany některých západních představitelů vůči Ruské federaci". Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov později řekl, že půjde o reakci na výroky západních činitelů, včetně francouzského prezidenta Emmanuela Macrona, ohledně možného vyslání vojáků NATO na Ukrajinu, což by podle Peskova znamenalo postavit vojáky NATO proti ruské armádě.

Prezidentka ABC News po třech letech neúspěšného vedení redakce rezignuje

Prezidentka americké televize ABC Kim Godwin po třech letech ve funkci rezignovala a podle svých slov odchází z žurnalistiky. Stalo se tak poté, co společnost v únoru povolala veteránku Dysney Debru OConnell, aby dohlížela na chod redakce.

Si Ťin-pching dorazil do Paříže, dnes se setká s Macronem

Čínský prezident Si Ťin-pching včera dorazil do Francie a dnes má oficiálně zahájit svou dvoudenní návštěvu země na oslavu 60 let od navázání francouzsko-čínských diplomatických vztahů. Následně navštíví i Srbsko a Maďarsko. Na kontinent zavítal od pandemie covidu-19 poprvé.

Dronový útok z Ruska poničil energetické objekty v Sumách, tvrdí úřady

Pří ruském dronovém útoku na město Sumy na severu Ukrajiny byla v noci na dnešek poničena energetická infrastruktura, oznámil šéf Sumské oblasti Oleksij Drozděnko. Bez dodávek elektrického proudu zůstaly statisíce lidí. Ukrajinská protivzdušná obrana v noci sestřelila 12 ze 13 útočných dronů Šáhed, tvrdí letectvo.

Izraelská armáda potvrdila, že zahájila evakuaci části Rafáhu

Izraelská armáda dnes ráno zahájila evakuaci části Rafáhu na jihu Pásma Gazy před dlouho chystanou ofenzivou v této oblasti, informoval o tom deník Haarec a server The Times of Israel (ToI). Izraelská armáda potvrdila, že začala vyzývat k evakuaci civilisty ve východní části Rafáhu v rámci operace "omezeného rozsahu“, jejímž cílem je rozbít palestinské radikální hnutí Hamás. Izraelský ministr obrany Joav Galant řekl, že operace je nutná, neboť Hamás odmítá zprostředkované návrhy na příměří v Pásmu Gazy.

Volby prezidenta Panamy vyhrál spojenec odsouzeného exprezidenta Raúl Mulino

Nedělní prezidentské volby v Panamě vyhrál pravicový politik José Raúl Mulino, jehož kandidaturu teprve minulý týden potvrdil nejvyšší soud a který se od července stane novou hlavou státu této středoamerické země. Vyplývá to z výsledků po sečtení asi 90 procentů hlasů, o nichž informují světové tiskové agentury. Mulino je spojencem exprezidenta Ricarda Martinelliho, odsouzeného za praní špinavých peněz.