menu

25.8 C
Czech
Neděle 5. května 2024

Španělský premiér demisi nepodal, vyzval ale ke zlepšení politické kultury

Španělský premiér Pedro Sánchez dnes oznámil, že demisi nepodá. Zvažoval ji s ohledem na kauzu, v níž je jeho manželka vyšetřována kvůli střetu zájmů a podezření, že ovlivnila přidělení zakázek či státních peněz několika firmám. Sánchez v projevu vyzval ke zlepšení politické kultury, která podle něj nesmí být založena na neověřených zprávách a lžích. Zmínil též roli žen, kterým nesmí nespravedlivá obvinění bránit v práci a veřejném životě.

Ukrajina čelí intenzivní bitvě v Avdijivce: Bližší pohled na probíhající konflikt

Uprostřed probíhajícího konfliktu v ukrajinské Avdijivce analyzují situaci optimisté i pesimisté, aby si utvořili svůj pohled na věc. Klíčové poznatky nabízejí vhled do ruského postupu, ukrajinských strategií a dopadů na místě. S tím, jak se bitva zintenzivňuje, se do popředí dostávají obavy o ztráty vojáků a zásoby munice.

Společnost Infinix představuje řadu ZERO s technologií Thunder Charge 180 W, která nabízí špičkové mobilní zážitky

Sledujte nás na sítích

Šanghaj (Čína) 5. října 2022 (PROTEXT/PRNewswire) – Společnost Infinix oznámila nová zařízení řady ZERO, která uživatelům nabízejí luxusní zážitky, mezi něž patří například funkce Thunder Charge, vůbec první technologie rychlonabíjení s příkonem 180 W, a revoluční přední fotoaparát s rozlišením 60 MP a funkcí optické stabilizace.

Společnost Infinix dnes představila portfolio produktů řady ZERO, které sestává z vlajkových modelů smartphonů ZERO ULTRA a ZERO 20 a zcela nové řady notebooků ZERO BOOK. Smartphony, které jsou součástí tohoto nejnovějšího portfolia, nabízejí luxusní zážitky, které odpovídají kategorii vlajkových modelů, pokročilá vylepšení fotoaparátu, a najdeme v ní také vůbec první smartphone na světě, který využívá nejnovější technologii nabíjení 180 W Thunder Charge. Ohlášené portfolio zařízení nabízí spotřebitelům možnost nahlédnout do budoucnosti, kterou ztělesňují energeticky úsporná, ale velice výkonná zařízení s jedinečným designem, zcela novým uživatelským rozhraním XOS 12 a prvním čelním fotoaparátem s optickou stabilizací a rozlišením 60 MP.

„Společnost Infinix vzala trh útokem a zaznamenala celou řadu prvenství, od rychlonabíjení 180 W Thunder Charge modelu ZERO ULTRA až po první 60 MP přední fotoaparát s optickou stabilizací modelu ZERO 20, který je ideální pro vlogování a pořizování selfie,“ prohlásil Manfred Hong, hlavní produktový ředitel společnosti Infinix. „Řada ZERO posouvá hranice inovací a díky vysoce efektivnímu nabíjení, výkonným čipovým sadám, působivému displeji, vylepšenému uživatelskému rozhraní a pokročilým možnostem fotografování a natáčení nabízí uživatelům efektivní výkon a luxusní zážitky.“

Nabíjení rychlostí blesku s vůbec první implementací technologie Thunder Charge

Model ZERO ULTRA se může pochlubit titulem prvního smartphonu na světě, který využívá technologii 180 W Thunder Charge a definuje tak nové standardy energetické účinnosti v oblasti rychlého nabíjení. Za bleskovou rychlostí nabíjení modelu ZERO ULTRA v režimu Furious Mode, kdy lze baterii o kapacitě 4500 mAh nabít na 100 % za pouhých dvanáct minut, stojí dva bateriové články 8C, které během nabíjení pracují s příkonem 90 W, a třemi paralelními nabíjecími moduly. Ty zajišťují dosud nejvýkonnější nabíjení, jaké kdy zařízení značky Infinix mohlo nabídnout. Tento výkonný zdroj energie je navržen tak, aby snižoval míru zahřívání při nabíjení a současně zvyšoval životnost zařízení, a to i v prostředí s vysokými teplotami – až 40 stupňů Celsia. Díky kombinaci 20 teplotních senzorů a 111 hardwarových a softwarových bezpečnostních mechanismů je nabíjení modelu ZERO ULTRA bezpečnější. To je důvodem, proč se tomuto modelu také podařilo získat prestižní certifikát TÜV Safe Fast Charging.

Model ZERO 20 přináší do svého cenového segmentu zcela nové hodnoty. Disponuje technologií 4500 mAh + 45 W super charge s certifikací TÜV Rheinland, takže uživatelé mohou trávit méně času nabíjením a více času na cestách.

Vylepšený fotoaparát vám umožní zachytit cenné okamžiky

Společnost Infinix se snaží nabídnout spotřebitelům dokonalé fotografické zážitky, ať už jde o pořizování selfies předním fotoaparátem modelu ZERO 20, nebo o působivé snímky okolí pořízené zadním fotoaparátem modelu ZERO ULTRA. Společnosti Infinix a The Discovery Channel se chystají brzy zahájit spolupráci na sociálních sítích, která si klade za cíl poskytnout inspiraci a představit ty nejlepší počiny v oblasti mobilní fotografie a natáčení videí. Globální kampaň #DiscoverYourOwnStory podpoří kreativitu a nadšení uživatelů zařízení společnosti Infinix prostřednictvím fotografií i vlogů a klade si za cíl stát se oslavou invenčního lidského pojetí různých estetických prvků a záznamu obsahu.

Model ZERO 20 je určen pro vypravěče a milovníky fotografování a jako první smartphone vůbec nabízí špičkový přední fotoaparát s rozlišením 60 MP a optickou i elektronickou stabilizací, a také vylepšenými možnostmi pro natáčení vlogů a pořizování selfies. Přední fotoaparát ZERO 20 zaručuje stabilní a realističtější snímky, ať už v pohybu, ve dne nebo v noci, a pro zajištění mimořádně ostrých záběrů používá systém optické stabilizace. Zadní fotoaparát s rozlišením 108 MP navíc disponuje detailním zoomem, který pomůže jak se záběry rozsáhlejších nebo vzdálenějších subjektů, tak při pořizování hypermakrosnímků. Jedná se o skutečně všestranný fotoaparát, který mají uživatelé neustále po ruce. Model ZERO ULTRA se naproti tomu může pochlubit záznamovým systémem s rozlišením 200 MP a systémem optické stabilizace. Jedná se o vůbec nejvyšší rozlišení záznamového systému na světě, který uživatelům nabízí komfortní duální zobrazení videa, automatické zaostřování i stabilizaci HD videa.

Navýšení výkonu se všestrannými možnostmi zpracování dat

Smartphone ZERO ULTRA pohání 5G procesor MediaTek Dimensity 920 s konektivitou nové generace, podporou standardu Wi-Fi 6 a dvěma sloty pro 5G SIM karty, vyrobený technologií 6 nm. Procesor disponuje také nejnovější technologií Erdal Engine 3.0 pro spolehlivé a výkonné připojení ke všem sítím. Inteligentní přepínání duálních karet a optimálních sítí zajišťuje modelu ULTRA nepřetržité a bezproblémové připojení k internetu, což má za následek nižší míru prostojů a vyšší spolehlivost. Kombinace vynikajícího hardwarového vybavení a algoritmů, které z velké části vyvinula samotná společnost Infinix, rovněž tomuto modelu pomohla úspěšně dokončit testy organizace TÜV SÜD, zaměřující se na plynulost fungování po 36 měsících používání telefonu. Zvýšený výpočetní výkon nabízí i model ZERO 20, který používá 4G čipset G99 společnosti MediaTek, vyrobený taktéž technologií 6 nm, jenž poskytuje vysoký výkon při nízké spotřebě energie.

Okouzlující displej a špičkový design:

Model ZERO ULTRA je vybaven 3D zakřiveným AMOLED displejem s obnovovací frekvencí 120 Hz a s podporou 3D efektů, pro které není třeba používat žádné speciální brýle. Efektní displej je samozřejmě dotykový, a to se vzorkovací frekvencí 360 Hz, a do displeje je také zabudována spolehlivá čtečka otisků prstů. Certifikace organizace TÜV Rheinland garantuje nízký podíl modrého světla. Špičkový design se 71stupňovým Waterfall displejem v sobě kombinuje okouzlující zakřivený displej a povrchové zpracování, které zajišťuje velice spolehlivý úchop. Model ZERO 20 je vybaven AMOLED Cinematic displejem s úhlopříčkou 6,7″ a rozlišením FHD+, a může se pochlubit atraktivním, elegantním designem s koženým zadním krytem a integrovaným kovovým tělem, vyrobeným technologií MDA.

Výběr designových variant modelu ZERO ULTRA zahrnuje několik volitelných barevných provedení včetně Genesis Noir, geometrického designu s integrovanými koženými a skleněnými prvky, a Coslight Silver, designu, který využívá reliéfní 3D sklo s povrchovým vzorem, který zobrazuje snové dráhy hvězd.

Další klíčové funkce:

• Až 13 GB RAM, 8+5 GB rozšířené RAM: Model ZERO ULTRA nabízí technologii rozšířené paměti RAM 8 GB + 5 GB (což odpovídá kapacitě 13 GB), která výrazně zlepšuje zážitky při náročném využití telefonu. Model ZERO 20 na kapacitu 13 GB RAM dosáhne prostřednictvím chystaných bezdrátově šířených aktualizací.

• Chladicí systém VC s kapalinovým chlazením: Lepší odvod tepla zajišťuje vyšší výkonnost.

• Zcela nové uživatelské rozhraní: Inteligentní operační systém XOS 12 založeným na systému Android 12, který se může pochlubit ostřejším zobrazením, podporou umělé inteligence a pokročilým záznamem obrazu, poskytuje uživatelům ještě lepší zážitky.

• Erdal Engine 3.0 : Inteligentní přepínání duálních karet a optimálních sítí zaručuje uživatelům spolehlivé a odolné připojeni k sítím, které používají.

• XArena 3.0 4D Vibration: Špičková herní funkce, která prostřednictvím vibrací a grafických vylepšení zvyšuje realističnost každé hry a vtáhne uživatele naplno virtuálního světa.

• Sledování zdravotních údajů: Nejnovější program pro sledování zdravotních údajů a pohybu, díky kterému budete mít po ruce veškeré důležité informace, vám umožní o sebe pečovat ještě lépe.

• Galerie s umělou inteligencí: Galerie s umělou inteligencí vám pomáhá s organizací fotodeníčků a umožňuje v jednotlivých albech také detekci obličejů. Díky tomu je schopna vytvářet fotoalba se snímky konkrétní osoby.

• Funkce hlasového asistenta Folax : Smartphony ZERO Ultra obsahují špičkové technologie hlasového asistenta Folax, kterého lze použít i bez internetu nebo datového připojení. Nezávislý čip s nízkou spotřebou energie, dohlížející na včasné probuzení zařízení, podporuje probuzení s vypnutou obrazovkou.

Nová generace ZEROBOOK

Současně s debutem chytrých telefonů řady ZERO uvádí společnost Infinix na trh také novou generaci notebooků, které posouvají zážitky při práci s počítačem na zcela novou úroveň – a to řadu ZERO BOOK, která zahrnuje modely ZERO BOOK ULTRA a ZERO BOOK. Model ZERO BOOK ULTRA je vybaven procesorem Intel® Core™ i9 12. generace, který zajišťuje efektivitu provozu na té nejvyšší dostupné úrovni. Prostřednictvím unikátního vestavěného režimu OVERBOOST, který je od základů navržen tak, aby plně využil potenciál tohoto procesoru, lze pouhým jediným přepínačem aktivovat provoz v režimu s maximálním tepelným výkonem, tedy 54 W. Díky revolučním funkcím, jakými jsou sofistikovaná kamera BeautyCam s rozlišením FHD a podporou umělé inteligence, vlastním balíkem Infinix PC Connection pro bezproblémové propojení práce na počítači se smartphonem nebo systému Android on Windows, který umožňuje spouštět aplikace pro Android na počítači, je uživatelský zážitek zcela bezkonkurenční.

Řada ZERO BOOK představuje dosud nejpůsobivější řadu notebooků společnosti Infinix. Je navržena tak, aby si poradila i s těmi nejnáročnějšími výpočetními požadavky a zároveň podporovala kreativitu a představivost. I na cestách je tak možno nijak neslevovat z požadavků na snadnou práci na výkonném počítači.

Ceny a dostupnost

Cena modelu ZERO ULTRA se bude pohybovat na úrovni přibližně 520 USD a cena modelu ZERO 20 pak na úrovni zhruba 270 USD. Nejlevnější modely notebooků řady ZERO BOOK pak vyjdou na 799 USD. Ceny a dostupnost produktů řady ZERO se budou lišit v závislosti na regionu. Do vyčerpání zásob budou mít kupující při nákupu smartphonu ZERO ULTRA možnost vyhrát limitovanou edici NFT s vesmírnou tématikou, a to naskenováním QR kódu uvnitř balení.

O společnosti Infinix:

Rychle rostoucí technologická společnost Infinix Mobility byla založena v roce 2013 a pod značkou Infinix navrhuje, vyrábí a po celém světě nabízí stále širší portfolio chytrých zařízení. Se svou technologicky vyspělou nabídkou trendových, výkonných a cenově dostupných chytrých telefonů, které přinášejí uživatelům z celého světa nejnovější technologické pokroky za lákavé ceny, oslovuje především dnešní mladou generaci.

Další informace najdete na webových stránkách: http://www.infinixmobility.com/

Foto –
https://mma.prnewswire.com/media/1911694/Infinix_ZERO_ULTRA.jpg

Foto –
https://mma.prnewswire.com/media/1911695/Infinix_ZERO_20.jpg

Foto –
https://mma.prnewswire.com/media/1912013/ZEROBOOK_Still_1.jpg

KONTAKT: Infinix Global PR, [email protected]

Vybrali jsme pro vás

Hisense, oficiální partner UEFA EURO 2024™, představuje kampaň „BEYOND GLORY" pro jedinečné zážitky ze zápasů

Čching-tao (Čína) 4. května 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Jako oficiální partner soutěže UEFA EURO 2024™ chce společnost Hisense poskytnout fanouškům špičkový zážitek ze sledování zápasů....

Bechtěrevova choroba: Život nemocí nekončí

Praha 4. května 2024 (PROTEXT) - U příležitosti dnešního Světového dne ankylozující spondylitidy (World AS Day) - Bechtěrevovy choroby (letos připadá na 4. května)...

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Austrálie: Teenager útočil nožem, policie ho během zásahu zastřelila

Australská policie v Perthu smrtelně postřelila šestnáctiletého chlapce, který pobodal muže při útoku, který podle úřadů souvisel s terorismem. Teenager ozbrojený kuchyňským nožem vykazoval známky radikalizace na internetu. Před incidentem upozornili úřady znepokojení členové muslimské komunity. Přestože útok vykazoval „znaky“ terorismu, nebyl tak dosud oficiálně označen.

Max Verstappen vybojoval vítězství ve sprintu v napínavé Velké ceně Miami

V napínavém sprintu na Velké ceně Miami si Max Verstappen po startu z pole position zajistil vítězství. Verstappen úspěšně uhájil své vedení na startu a pohodlný náskok si udržoval po celý závod, na druhém místě skončil Charles Leclerc a třetí Sergio Perez.

Píseň oslavující severokorejského diktátora se stala hitem TikToku

Nová propagandistická píseň oslavující severokorejského diktátora Kim Čong-una se stala hitem na sociální síti TikTok. Píseň Přátelský otec vzbudila zájem hlavně mezi uživateli generace Z, tedy lidmi narozenými zhruba v období let 1995 až 2010. Většina z nich si přitom zjevně vůbec neuvědomuje, že korejský text chválí muže, který slíbil "důkladně vyhladit USA" a odpálil desítky balistických raket, upozornil server zpravodajské televize BBC.

Delegace Hamásu přijela do Egypta na jednání o příměří v Pásmu Gazy

Delegace palestinského hnutí Hamás přijela do Egypta na zprostředkovaná jednání o příměří v Pásmu Gazy a propuštění rukojmích, informovala dnes egyptská média. V Gaze proti Hamásu už skoro sedm měsíců válčí Izrael v odvetě za teroristické útoky z loňského 7. října.

Studenti irské univerzity Trinity College postavili propalestinský tábor

Studenti irské prestižní univerzity Trinity College v Dublinu, kteří protestují proti izraelské válce v Pásmu Gazy, postavili tábor, kvůli kterému dnes univerzita omezila přístup do areálu a uzavřela výstavu Book of Kells, jednu z největších turistických atrakcí Irska. Informuje o tom agentura Reuters.

DOPORUČUJEME

Hisense, oficiální partner UEFA EURO 2024™, představuje kampaň „BEYOND GLORY" pro jedinečné zážitky ze zápasů

Čching-tao (Čína) 4. května 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Jako oficiální partner soutěže UEFA EURO 2024™ chce společnost Hisense poskytnout fanouškům špičkový zážitek ze sledování zápasů....

Bechtěrevova choroba: Život nemocí nekončí

Praha 4. května 2024 (PROTEXT) - U příležitosti dnešního Světového dne ankylozující spondylitidy (World AS Day) - Bechtěrevovy choroby (letos připadá na 4. května)...

Rozbor pitné vody ze studny

Hradec Králové 3. května 2024 (PROTEXT) - Voda ve studních obsahuje velmi často rizikové látky a bakterie, které mohou přinášet zdravotní rizika. Legislativa, pro...

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Austrálie: Teenager útočil nožem, policie ho během zásahu zastřelila

Australská policie v Perthu smrtelně postřelila šestnáctiletého chlapce, který pobodal muže při útoku, který podle úřadů souvisel s terorismem. Teenager ozbrojený kuchyňským nožem vykazoval známky radikalizace na internetu. Před incidentem upozornili úřady znepokojení členové muslimské komunity. Přestože útok vykazoval „znaky“ terorismu, nebyl tak dosud oficiálně označen.

Max Verstappen vybojoval vítězství ve sprintu v napínavé Velké ceně Miami

V napínavém sprintu na Velké ceně Miami si Max Verstappen po startu z pole position zajistil vítězství. Verstappen úspěšně uhájil své vedení na startu a pohodlný náskok si udržoval po celý závod, na druhém místě skončil Charles Leclerc a třetí Sergio Perez.

Píseň oslavující severokorejského diktátora se stala hitem TikToku

Nová propagandistická píseň oslavující severokorejského diktátora Kim Čong-una se stala hitem na sociální síti TikTok. Píseň Přátelský otec vzbudila zájem hlavně mezi uživateli generace Z, tedy lidmi narozenými zhruba v období let 1995 až 2010. Většina z nich si přitom zjevně vůbec neuvědomuje, že korejský text chválí muže, který slíbil "důkladně vyhladit USA" a odpálil desítky balistických raket, upozornil server zpravodajské televize BBC.

Delegace Hamásu přijela do Egypta na jednání o příměří v Pásmu Gazy

Delegace palestinského hnutí Hamás přijela do Egypta na zprostředkovaná jednání o příměří v Pásmu Gazy a propuštění rukojmích, informovala dnes egyptská média. V Gaze proti Hamásu už skoro sedm měsíců válčí Izrael v odvetě za teroristické útoky z loňského 7. října.

Studenti irské univerzity Trinity College postavili propalestinský tábor

Studenti irské prestižní univerzity Trinity College v Dublinu, kteří protestují proti izraelské válce v Pásmu Gazy, postavili tábor, kvůli kterému dnes univerzita omezila přístup do areálu a uzavřela výstavu Book of Kells, jednu z největších turistických atrakcí Irska. Informuje o tom agentura Reuters.

Rusko tvrdí, že nad okupovaným Krymem sestřelilo čtyři americké rakety ATACMS

Ruská protivzdušná obrana nad okupovaným Krymem sestřelila čtyři rakety dlouhého doletu (ATACMS) vyráběné Spojenými státy. Podle agentury Reuters to dnes uvedlo ministerstvo obrany v Moskvě. Spojené státy tento typ raket Ukrajině bránící se více než dva roky ruské agresi začaly dodávat v uplynulých týdnech.

Ruský dronový útok zranil v Charkově čtyři lidi včetně dítěte

V noci na sobotu byli při útoku ruského dronu na město Charkov na východě Ukrajiny zraněni čtyři lidé včetně dítěte. Hasiči bojovali s několika požáry způsobenými útoky, z nichž jeden byl rozsáhlý. Situace v oblasti se zhoršuje, dochází k intenzivním útokům na civilní cíle včetně infrastruktury.

Šéfka Světového potravinového programu varuje před rozšířením hladomoru v Gaze

Severní Gaza se v současné době potýká s vážným hladomorem a panují obavy, že se tato krize rozšíří na jih, informovala výkonná ředitelka Světového potravinového programu Cindy McCain. Přestože zatím nebyl oficiálně vyhlášen hladomor, situace v regionu je kvůli rozsáhlému hladu a nemocem po měsících konfliktu zoufalá.